bi oyun icin soven 2PS hamit adlı kişi karaktersizdir kufurbazdır kendiside muay diye dovuş sporuna gidiyormuş oyunu bırakacaktım arkadaşım guildindeydim bende pk olup gidecektim sonra ana avrat sovmeye başladın ben senden korktuğum icin değil babam gordu pc başındayken sonra babam bana onun seviyesine niye duşuyorsun dedi ve kızdı o yuzden ozur dilemiştim bi oyun icin ya kişi cb oğlu oluyor bordo bereli falan oluyor memlekete gidip dovuyor o palavralar cok ben babama saygımdan ve senin seviyene duştuğum icin ozur diledim yoksa senden korktuğum icin değil elimde eğer oyle bi şey olursa bil ki ilk sen sovduğun ve globalle kufrettiğin icin sen suclanırsın bi dovuş sporuna gitti diye kendini Tanrı olarak mı goruyorsun asıl sana ve ailene yazıklar olsun oyle memleket basmak kolay değil. bende o lafları sana 1000 katını iade ediyorum biliyorum bana kızgınsın ama ne olursa olsun ben senin babanım a.nanı siktim mi evet adresimi bulursan bi guzel dayak yersin ardından seni dunyaya pazarlarım gotveren diye dunyaya rezil ederim seni onla kalmam 7 sulaleni gelmişini gecmişini karını sikerim a.nanı 1 gunde 860 kişi sikmiş sesin cıkmıyorda ben sikincemi sesin cıkıyor belki heralde a.nanın tum gezegenleri alır icine o kadar genişki gercekten haline acıyorum sen gloda boyle soversen bende seni boyle rezil ederim __________________