Silkroad Server Kurulumu+Sunucu+Panel+Destek
Oyun Dünyası0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Silkroad Server Kurulumu+Sunucu+Panel+Destek
-
01-10-2019, 18:08:29Merhaba Forumtr ailesi,bugun size kendim ve yaptığım iş hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.Bu konuda bilgiye ihtiyac duyanlar , hizmet almak isteyip guvenilir ve uygun kaynak bulamayanlar icin bulunmayacak fırsatlar sunuyorum.Nedir bunlar dediğinizi duyar gibiyim isterseniz sozu fazla uzatmadan konuya gireyim. Başlıktada belirttiğim gibi verdiğim hizmetler ; //Ozel Paket ------------------------------------------------------------------------ *Silkroad Online ozel kurulum. -isteğe ozel database yapımı. -isteğe ozel client tasarımı.(logo-resimler-yazılar.) -isteğe ozel panel tasarımı.(logo-reklamlar-market urunleri vs.) *Sunucu sağlıyorum. -8 GB ram -2 cekirdek 3.24 ghz CPU -400 gb HDD -100mbit bağlantı. -Sınırsız trafik. *Destek Hizmeti. -Herturlu oyun ici konularda yardım.Gerek GM komutları hakkında gerekse oto event yapabilen ozel kendi tasarımım Oto Bot'larla destek sunmaktayım.Siz GM olsanız dahi sistemi oyle bir kuruyorum ki sizde kendi kurduğunuz oyuna yabancı kalıyor ve hatta diğer playerlar gibi bol bol eğlenceye vakit ayırabiliyorsunuz.Diğer oyun kuran sunucu firmaları gibi serveri kurup teslim etmiyorum.Her hafta yenilikler (muşteri isteği doğrultusunda.) getiriyor,Server guvenliğini ozel kendi kodladığım programlarla koruyorum. Bu sektorde herkesinde bildiği gibi risk elbette vardır ve bu yuzden %100 performans garantisi veremesemde %80-%90 odediğiniz paranın karşılığını alırsınız.Ben 23 yaşında universite oğrencisiyim. Programlama okuyorum ve bu bilgilerimi 7-8 yıllık tutkuyla calıştığım vsro dosyalarıyla birleştirince ortaya guzel şeyler cıkabiliyor.İsterseniz kucuk bir ornek vereyim. Not: Ben yurtta kalıyorum ve burada internete kısıtlama getiriliyor bu nedenle bende resim gorunmuyor ancak gorunuyor olması gerekiyor sizlerde.Eğer sizdede gorunmuyorsa link halinde de yazıyorum. http://imageshack.com/a/img661/3380/e51KeF.jpg Resimde gorduğumuz botumuz, oyunda duruyor ve siz onu panelinden yonetebiliyorsunuz.Sağa-Sola Yukarı-Aşağı şeklinde . Hatta bu botumuz otomatik event duzenliyor ve inanmıyacaksınız belki ama oyuna giren herkese hoşgeldin diyerek davet edip +10 u gecen oyuncuları notice gectikten sonra tebrik mesejı yolluyor Bu botumuzu kullanırken cok eğleneceksiniz Bu henuz geliştirilmeye başlanmış olan prototiptir.Devamı gelecek.. Fiyatlara gelirsekde Yukarıda ozelliklerini belirttiğim paket fiyatı : 300 TL dir. Bu fiyat cok abi sen hani uygun demiştin diyenlere ozel olarak ise: 150 TL dir.Ancak bu pakette Temel istekleriniz karşılık bulur ve ozel editler yapılmaz.Ancak onun dışındaki herşey ucrete tabiidir. NOT: istek dahilinde ozel sunucuda ayarlanabilir. (16 GB-32 GB .. vs gibi Fiyat farkı icerir.) ------------------------------------------------------------------------ iletişim ------------------------------------------------------------------------ Skype(Pek Aktif Değil): onur.onur093 Facebook(Genelde buradayım.):https://www.facebook.com/thelasthawk.utku E-mail : [email protected] Beni dinlediğiniz icin teşekkuru bir borc bilir , herkese hayırlı ve mutluluk dolu gunler dilerim. [TheLastHawk] -- Nam-ı Diyar Onur.. __________________