Neden İndex ? Cunku index icindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz. Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuclar alıyorsunuz.Aradığınız konuları, hatta yıllar onceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kac tık uzağınızda. CTRL + F yaparak aradığınız kelimeyi yazın. Browser'ınız aradığınız kelimeyi index icinde hemen bulacak ve renkli hale getirerek sizi uyaracak. "Sonrakini bul" dersenizde o kelimenin gectiği diğer konuları sırayla bulabileceksiniz. Silk Road Online Hakkındaki Tum Sorular/Yardimlar/Harita quest vs.. SilkRoadOnline Soru (Lutfen Bakın) silkroad online hakkında Silkroad ONEMLİ!! [email protected] (SilkRoad) Sİlkroad Onlİne Oyunu İCİn Yardiiimm Edİİİn Kısaca Silkroad Online Anlatabilirmisiniz? Silk Road Hakkında Soru Silkroad Online Bolumu İstiyoruz Silkroad'da acc aldım ama bi turlu oyuna giremiorum(lutfeeennnn bilen herkes baksın)) Sİlkroad Onlİnede Sorunumu Busefer Resİmle Anatiyorum Yardim Edİİn Sİlkroad Onlİne Downland Ini Verİyom Dİrek Lİnk Damage durumu? Damage durumu? Be tas ne kadar eder hunter tihef turnuvası Silkroad'da aldığım acc ile oyuna giremiorum knight adresine silk road adresi değişmek istiyen war mı? Archer Charımın ozellikleri Ve Yorumlarınızı Bekliyorum ??? Sorun Kimde? buda ulsular arası kick box turnuvası silkroad hakkında bir kac sorum var Beyler bi bakarmısınız?? Yeni başlıycam yardım Gorev Yardım Yardımcı olacagınızı dusunuorum!!! Yardımcı olacagınızı dusunuorum!!! armor mu garment mi bi bakın lutfen Skill stat nerden sıfırlanıo?? skill geri verme..? lvl 16 oldum aMa bılmedıgım cok sey var! bakarmısınız !!! "Game Hack Has Been Detected" ??? yardım? Sp Farming? Elixir..? Millet bi bakın yaw Glave Karakter? yeni başladım yardım Arwair arkadaşlar bi yardım MYOSORYEONG(excorist house) tam olarak nerede Oyuna Giremiyor musunuz alchemy nedir????? Oyunu Bilenlerin TAvsiyesi Lazım(bi bakın iceri) sp farm hakkında yardım acill???! Sro aege server lvl 25 Yardım Bi bakarsanız sevinirim Bu Sİlahin Artisini Fİlan Nasil YUkseltCem Bİlen İCerİ Baksin arkadaslar bi yardım kaspersky kullanan arkadaşlara bi kac soru acil onemli !!! Glave karakter icin..??problem Turkler ||BesT SilkRoad Online MoviE|| arkadaslar yarım edene +rep hediyemdir skill ler hakkında yardım lutfen.. Exp partiyle mi daha iyi kasılır, partisizmi? Elixir + stone kullanımları.....???? Trader'likta iki onemli soru..? sp farming nasıl olur??????yardım 11.07.2006 tarihinden itibaren oyuna girebilen varmı ? Oyunda Town Nasıl Cekiliyo? SRO Calculator İtem Mall(parali itemlari bugla satin alma) Charım hakkında bir soru..? Satılık kurt 9th Degree İtems Hepsİne İyİ Bakin DehŞet Otesİ Sİlahlar..... Arkadaslar Ne Olur Yardim Rep Hedİyemdİr! Traderlık Taktikleri Cold Archer Guide Karakter yapılandırma Healer ve Mage yapılandırma Oyuna Yeni Başlayanlar İcin !!! Oyuna Gİremİyorum Yardim !!! 50+ Cave haritası Sro icin kucuk bir sozluk Silkroad History video ==> skilleri nasıl sıfırlatcam İlerde gelebilecek char ve yeni yaratıklar KaRaRGaH LEVEL 5(OASİS) Exprience Event Helper Event.. lutfen acill cewp nie disconnect olurum ? bu pot ne işe yarar..? yardım plss yeni başladım yardım neden bole oluo ya ? dc sorunu + caps Silk Nasıl Alcam Bi Resimli Anlatırmısınız Blade acacam arkadaşlar ama skill stat vs nasıl yapacam yardım edermisiniz? tip olarak en beğendiiniz veen sinir olduunuz canavar ??? MeSLeK.. Oyuna girebilen varmı yaw 18.07.2006 Som-sos-sosun Genel Bİlgİler Yeni Alchemy Sİstemi sizce daha kac tane server acılacak ???? silkroada yeni basliorm Bu aralar Srobotu calıştırabilen varmı ? Troy-Oasis char takas(B Silkroad Online Karakterimi Satıorum Bi Bakın merchant kurma arkadaşlar bu uyarı ne anlama geliyo ????? gercek paraya oyun parası alınır sevincimi paylaşıyorum sadece başka bişey yok thief??? quest icin yardım GRECEE serverında 40 + adam alınır full int ve nukker(İST) **satilik - Venice Serverinda Lvl 69 Char** Silkroad Sorularım bi sorum olacak abi bi sorum vaer Uniqe Monster Spawn Noktaları Resimler Pure Int Lighting Sword Rehberi CivCiv CıkarmA! Pure Int Lightning Spear Rehberi yaw kopek aldım Xian da satılık lwl:48 elınde 48+3bow var kopek 36lwl arkadaslar onemli(pls) Trader ne kdr kazandıryor Nuker Nedir? sos yardım silkroad trader bı bakın Guild Aranıyor!!! maymun mu iyi sincapmı ? sever aege guıld:AKINCILAR Satlık Char Silkroad Silk Alımı? Bu Hatadan Bıktım Yardım Edin Hunter , Thief , Trader hakkında 1 kac sorum war ChAr ResimLeriniZ satılık char troyda lvl 40 Yaratıkların Haritadaki Yerleri Vendorların(NPC) Haritadaki Yerleri Tigergirl, Ureuchi ve Isyreatu Spawn Noktaları bu nasıl traderlik ? bu canavar nedir cold archer yardım ALPS serverinde satılık İtemler Ah Su GuardLaR OlmAsA! elixir hakkında yardım ? Clan - Yardım Acil full str cold archer mı yoksa full str fire archer mı? Elixir (weapon) Elixir (accessory) .. ? oyuna yeni başlıyorum helpp |[FrzBesiktas]| - |[Clan'ımız Acıldı]| lvl 26 cold archer . sword nasıl olur. 52 lvl bow'a hangi tabletden basmalıyım parry ratio nedir ? Pk char +1 Sos Horseman Bowa Ne İle +2 Ypaarım lwl 26 gorevi hilesi Greecede 200k verene Athensde 200k verilir YArdım Atcıdaki kopek mi prem.deki kopek mi? Pk Oldum Gecti shield sorunu cok yavas Silkroad kasıyor! Tablet ve Elementlerin cıktığı yerler.... yardımm Pk Nasıl Olunur??+238 Haritalara son noktayı koyuyorum!!! İpucları ve Party Turleri(Kesinlikle işe yarar bilgiler!!!) full str garment ım bi zarari olur mu En yuksek Damageyi Nasıl vurabiliriz? Oyuna yeni baslıyorum hangi character oluyum ? Silk Aktarımı??? Zaten bi bu eksikti tamam oldu yani HeHe sp - ex iliskisi nasil olmalidir yeni geyik konumuz En sevdiğiniz ve sevmediğiniz monster hangisi? Guildden cıkamıyorum Elixir nasıl yapılır? Cold Archer'îm full int hangi tur giysileri giymeliyim? bi kac sorum avr skill sıfırlatma ile ilgili Oasis Server Takas-Trade-Guild vs.vs. Bu sorun nedir? thief iken mal caldım .. ama şehire giremiyorum yardım.. sp farm nedir? sp farm nedir? Sp Farming İcin Oneriler pretactor.armor.garment NPC theif varmı bakın bi millet karikaturlerle silkroad (repleri unutmayalım ) Guİld ACiyorum... Hack mi Gm işi mi ? acele guild aranıyor!!! Wolf????? bilgi pls Yeni update ile tum harita değişiyor... Invertory Nasıl Genişler? Yabancılar Turkleri cozmuş Silkroad hakkında bilmedikleriniz... İtem DUŞUrmenİn KUCUk Bİ Yolu Pazarda mal satmak isteyenler.... sworddamı bladedemi stry verince ii oluo Skill değiştirmeyi anlatana +46rep Bunlar ne ? Hgp? ):knıght Resimli anlatımlar sabitlenecektir... Sizleri sıkıyorum ama Blade kullanıyorum( fire ) full str ama ne giymeliyim? Kim nerde oynuyor... sro ya başkalamk istiyorum biraz bilgi pls knight mı bu mu daha iyi bilgi pls Alps serverında olan oyuncular. Ya şu giysi konusunda takılıyorum hep. Alps Serverında kullanılan silah... Kurt alcam npc mi playerdan mı?? ALPS'te satılık itemler Kurt'lara Neden Binilmez Gulme hareketini bilen.? Silk Yukleyen Cafeleri Yazalım yardım nolurr arkadaşlar Chain sword attacklarda kararsız kaldım yardım +393rep en guclu char konusunda son nokta... Kim Ne Giymeli ve Nedenleri KuŞlar ??? Force skill leri acıyorum ama weapon skill leri acmıyorum bir zararı olur mu? bi yardım .... Thief Olmak? SP hakkında Gereklİ Bİlgİler (alintilarla) Tek BaŞlikta Topladim Şu bikac gundur lagg warmı sizdede ??? Strong Bow Yardım yardım pls! bu oyunda hile var mı? Cold bow kullanıyorum, str ve int eşit ileride sizce hangi meslekte daha rahat ederim yardım !!! 1bilgisayarda 2 silkroad acmak... Pazar Alanı Full str'de Force skilleri(cold,fire vs.)yoksa weapon skilleri mi acmak daha iyi olur Petimi kullanmıyorum yardım pls! Sp farming hakkında yardım tam anlamadım duello (babel) Hayalet Bandit res nasıl yapılıyor... cold glavie olmaz mi? carını soyduran ve soyulmamak isteyenlerin DİKKATİNE!!!! Skill konusunda yardım +400rep İtemleri duzenleme hakında kucuk bi tio... aynı anda 3 tane elixir weapon! Karakter isim değişikliği..? Acemi thief Hunter olma hayali Hangi meslekte daha rahat oynayabilirim? ben oyuna yenı baslamak ıstıoym bana yardım edermısınız Bu charın artıları ve eksileri ne olur? SRO Serverları?? hgp??? reinforcement??? Trader Olmak? AKINCILAR guildinin ayıpları 2 kurt olurmu? 20 ıvı okcu yardım edin lutfen! oyunu oynuyorum ama haka kapmadım...(soru) Bot Isteyenler Baksin ALPS 'te LvL 57 Satılık Char..!!! 2 kafalı ejderha ile trade size bi sorum olacaktı arkadaşlar yardım edebilirmisiniz? bi soru kafama takıldı Pure Str Glavier Rehber satılık 33 lvl char. aege'de skiller hakkında!!!!!1 Yardim arkadaslar bi kac sorum olucak karakter İsmi oyunu daha yeni yukledim ama hangi serverı tıklarsam tıklıyayım dc dio Silkroad en cok bot kullanan ulke şaşırabilrsiniz point basmada yardım bi yardım edin bu bana sorun oldu Bu sos ne kadar eder? (+rep) Peki bu earring ne kadar eder ? (+rep) Yardım pls oyuna bu gun başladım!!!! bladeden glavie silkroad hakkında bi kac sorum var yardım pls Kore Serverlarinda Oynamış Arkadaş Varsa bi Cvp Lutfen İlk nukem Tibet Serveri Sİlkroad Kurt Alinir lvl 50lik yada daha ust CHAR aranıyor... Thieflar icin soru? Tibet'ten ilk goruntuler Ezikler dunyası Tibet'e Adım. pvp mvp nedir?? Lvl 50 Satılık Char (Greece) Silkroadı korede olduren oyun!!!!!!!:::Soul Ultimate Nation::SUN) Char hakkında yorumlarınızı yazar mısnız?(RESİMLİ) yeni geyik konusu mvp savaslari ????? HAtası canımı sıkdı yardım pls. venice serverenda lvl 28 full int bow kullanan char satılık (istanbul) İlk Soygunum Bazı oneriler trade icin en uygun saat Critical değeri Arkadaşlar bu oyuna başlamak istiyorum ama..? Knight Onlinede lvl 53 priestimi SROda lvl 35+full int archerle takas yapmak istiorum bu sos kac para eder yardım pls (dc sorunu) acil yardım bu tas ne kadar eder tg keserken resimlerinizi koyabilirmisiniz Meslek Secmek ?? Silkroad hakında acılan sabitlenmeyen ama yarlı konular kurt pazarı Kurt almada tiyolar.. onmli bi thief bilgisi.. enes_karaca ya DİKKAT!!!!! kufur edenler nsl şikayet edilebilir? yardım pls! acil yardım? gizli sorumu unuttum Monsters! Thief Sorunu !!! alps de char arıyorum birkac sorum var... yardım lutfen... sro yu bıraktım millet Arkadaşlar en karizma ve en cirkin yaratıkları yazalım Yahu Kafffffa Yi Yİyecem Warriors' Horseman Bow ?? Troy'da Lv 67 %10~ Male Full Str Cold Archer [Bow] Alps Serverinde Satılık LVL52 Full STR Glavie+Fire bu ne şimdi? Kas Maiyi Bİlenvarmi BİG Update.... SRO Terimleri... Spear Glavie ?? stat dağılımını değiştirebiliomuyuz..?(int str) Olympus - YeNiCeRiLeR Kucuk ama mukemmel bir ozellik olabilir... silkroad'da ne olmasını ısterdınız Char Satan! Babel Kredi kartım yok! Nasıl silk alırım??+rep Alpste Satilik Kurt Lvl 24!!! Isyutareu Kesilişi Nuke'ler ile ilgili sorun Lanet olsası sorunun cevabını unutttum yardım smashing i geliştirmiyormuyuz? olmaz boyle şey Sro Version? Yardim Edİn LUtfen Sİnİrİmden AĞliyorum yardım plz Nedir bu red flag? Silkroad Temel Bİlgİler Hakkinda Sorular soyuldum cok zararım olurmu? Sroya Ne Kadar Harcadınız??...!! thief taktiği Thief in caldığını caldım silk le alınan saat??yardım +rep napcam şimdi soleyin? ''Yeni Başlıyorum Server icin Yardım'' nuke karakterde sp sorusu Skilleri Gec Mi Algılıyor Arkadaşlar OYun? sp farming! yeni update geliyor değisiklikler mi mesajı okuyun Tam ekran oynamak isteyenler sro'daki gold miktarınızı yazın ve en zenginimizi bulalım online alışveriş Bu Elementler Ne Kadar Eder? Lv 76 +9 Sosun Glavİeeeee nası yuqlicem??yardım nası yuqlicem??yardım Bu Bir Seslenişdir ( Ustatlarıma ) Bir Okuzun Dramı.. Yardım game guar hata veriyor acil Bir kac Yardım edebilirmisiniz? Game guard hatsı (ltfn yeni knu acmayın herşeyi anlatım) Hayırlı olsun gameguard blocklanmış. oyunda nezaman girebiliriz silkroad geri dondu... hala bekleyenler varsa oynayabilir... silkroad oynayanlara birkac soru Elixir Shield Alıyorum...!!! GUvenlİk Cemberİ Nasil Yapiliyo ? Arkadaşlar Şifre nasıl değiştirilir? bi sorum olucak proflara Herkesin Nerak Ettigi Bir kac Soru Kırmızı Thiefler? deli olcam yaaa!!! Bu Ne Kadar Eder? Oyuna giremiyorum . Arkadaşlar Yardım full str glavie Thieflere Haksızlık Etmeyin Gorev acılmıyor yardım. Hızlı lwl atlamak icin bilgiler Melek Dalları Levellerine Gore Ne Gibi Avantajlar Saglar? Ya Bıktım Ben Bu Turk Telekomdan! tek forcemi? Yeniden Silkroad Efesane Geri Dondu Silkroad rehber..... Yha bu silkroad Nasıl kuruluo şart falan ne update satılık char babalde 53 %25 bnde soyuldum Lwl 45-51 questleri Bu Adami Nasil Yapilandirayim Yardimci Olurmusunuz Hamsi_61 e diğer onunla aynı serverda oynayanlara soum olucak... slikroad ın serverlerine ne oldu Sro Oynarken Hangi Tur Muzikler ya da Ne Dinliyorsunuz..? traderlik hakkında yardım Full Str Cold Bowyer bunlar ne oluyor şimdi? Lag nedeniyle oyunu bırakmayı duşunenler... stone of warriors Blader olmak Hep Sro Değil Ya..! Sistem gereksinimleri Unique Lord Yarkan Unique'Ler cıLdırmış oLmaLı !!! dc The requested order cannot be carried out ??? Sro Prevate Server? Item Update te bir ek.... yeni update ile ilgili(guild masterların dikkatine!) kristal wall snow wall extreme wall ArkadaŞlar Şuna Bakarmisiniz??? ArkadaŞlar Şuna Bakarmisiniz??? Launcer başlan gıcındaki % de SRO da bi sorun ?? Tabletler ne olmalıyım kafam karıstı? Get your FREE ticket to join the BATTLEFIELD 2142 BETA test!! Oyundaki Bot'lardan Kurtulma Taktiği harmony therapy ForumTr Family full int spear tibette elixir weapon Silkroad benim moviem youtube ' de full int lightning bow nasıl olur beyler hemen cevaplarsanız sevinirim agdan Kurtulma Yolları.... Hunter olmanın avantajları nelerdir? Bu ne Ya? Tibet'te Turklere yapılan hakaretler... PvP Savaşları ResimLeri Buraya.. 14 Eylul bakim kopekler hakkında bir kac soru. LvL 1 SOM Glavie! Şok olun maymun nasıl alcam? Bu Nasıl LAGG Bole DangerTEAM - Guilde oyuncu alınacaktır... Artik bunu kaldirilmasi lazim yeter!! en hızlı ve en kolay kasılan char Isyutareu Kesilişi-2 yeni bir bug mu yoksa???? arkadaşlar banlandım yada hacklendim lutfen yardım Ya bende cokmu bal var yoksa şansmı İŞTE İLK THİEFLİĞİMİN GORUNTUSU => fire*****er delivery gorev mi? Yeni Server mesage string error invertoy expansion icin strong straw lazım bi yardım edin yaa!!! bi soru !!!!!! Aege den Alps Serverına Gecmek İstiyenler (Takas) ALPS te satılık itemler Turkleri Rezil Edenler... Ya bu nedir downhangda birisi bana bunu attı canımı yiyoo!! napıcam Gun Powders Bomb Yardım Edene +394 Sp Mekanları..! nuker saglam nuker nasıl olmalı pvpde en basarılı nukerler nasıldır Force Isyutareu Kesilişi-3 armor garment tarısmasına son nokta sp farm nasıl yapılır? Guild kuralları ne olmaladır.... Bot Birkac Sorum Var LUtfen Bakin! mutlaka bakın grece sunucusunda yapılan adilik !! Bir problemim var!!! balıkesir bandırmada iseniz lvl +20 char alıcam preminium?? Karakter Değişimi... Yeni Map Ve İlgic Resimleri Super bi Demo Satılık 5 account!!!!(Birinde 3 char var) bircok konu var weapon elixir 150 gold 150 k değil alps de wolf kağıdı Oyundan sıkılana video galerisi Korean server'da oynamak isteyenler Oyundaki kısaltmalar???? Alpste satılık KURT Guild LwL 4 OLdu Resimimiz Geldi Unvanım Geldi : ))))) Ve buyuk update başladı..(Galiba) yardım lutfen Loking for Chinse liquor gorevi yardın edebilrimisiniz? Silkroad Turkce olsun diyenler Yardim Gerek ArkadaŞlar!!! >>>??Sword full str garmentmi ,protectormu,armormu hangisini giycem??