Santagor2 Tanıtımına HoşGeldiniz.
Metin2Santogar | Emek server

20 / 08 / 2014
- Level Başlangıcı 1. - Level sınırı 105'dir. - Her Metinden 5-6 Arası Beceri Kitabı Duşer. -+45 Metinlerinden RUH TAŞI Atar. -Oyun İci Efsun Botu (F5) - Saglam Bir Alt Yapı. - Yaşlı Kadından 75 lvle kadar skilleri sıfırlayabilirsiniz. - Sorunsuz Biyolog Gorevleri. - %100 Tukce Bir Oyun - Asla ve asla EDİT SATIŞIMIZ YOK VE OLMAYACAK! - Oyunumuz Kesinlikle Sorunsuzdur. - Slotlardan Duşen Yang oranları maplara gore orantılıdır. - Kristal Oda Tum Buglar Fix. - Milonun Sandığından ve Athenanın sandığından Binek ve Pet de Cıka Bilmektedir - Şeytan Kulesi Tum Buglar Fix. - Kostum Sistemi.(Cadıdan Milonun veya Athenanın Sandığı Duşer) -Ox Soruları Yenilendi. -Guncel Forum,Destek,Facebook Sayfamız. - Droplar %100 dur ancak hergun belirli saatlerde %150'ye cıkacaktır.(Forumda bildirilecek) - Statu Sınırı 95 - Official Enerji Sistemi. -Official Level Sandık Sistemi. -Sınırsız CESARET PELERİNİ -Tum Krallıklar Aynı Sohbet Penceresinden Konuşur.
Oyun İci Efsun Botu
Yarı İnsanlara Karşı Guclu | +12 , +15 Guc & Zeka & Ceviklik vs. | +10 , +12 Zehirlenme Değişimi & Sersemletme & Yavaşlatma vs. | 8% Delici Vuruş ,Kritik Vuruş | 12% , 15% Buyu Hızı | %20Kılıc ,Şimsek Dayanıklılığı vs Butun Savunma Efsunları | 12% , Yansıtma ,Bloklama | 10% , 15% Max HP | 2000 , 250015%
Bosslardan Duşen İtemler
Beran Setau
Guclu Buz Cadısı
Milonun Sandığı
Kostum ve sac stillerinin suresi 7 gundur. Milonun Sandığı, Guclu Buz Cadısı ve Generalden zaman zaman duşmektedir.
Athenanın Sandığı
Kostum ve sac stillerinin suresi 7 gundur. Athenanın Sandığı, Guclu Buz Cadısı ve Generalden zaman zaman duşmektedir.
Beran-Staudan Duşmekte
Ozelliği : 1500 hp + Canavarlara Karşı %20 Guclu
Beran-Staudan Duşmekte
Ozelliği : 1500 hp + Canavarlara Karşı %20 Guclu