YelpazeMt2 Yeni acılan EMEK server. Eski Metin2 turunde bir server. Daha yeni olan serverımızı sizlere tanıyorum. Dun gece itibariyle online olmuştur. Level sınırı 99’dur. 1 Level başlarsınız.  Her Metinden 2’şerli 6 BK cıkar. 90 level metinlerinden yuksek seviyeli zırh, kılıc, takı duşme ihtimali vardır. +4 Taşlar NPClerde mevcuttur.  +45 Metinlerden Ek Olarak Ruh Taşı Cıkar.  Ay ışığından Buyulu metal ve 5 zen cıkma ihitmali yuksektir.  Donuşumler TR tipidir ve hata yoktur.  %100 HİLE ENGELLİ!  Karacabay Koruması aktiftir.Donuşumler aşağıdaki gibidir.  Official Kostum Sistemi  Evcil Hayvan Sistemi.  Backdoor acığı kapalı.  ice Acığı kapalı.  Official Enerji Sistemi  Official Şeytan Katakomb'u  Official Şeytan Kulesi  Official Skybox  Sorunsuz MAPLER mevcuttur.  Official Level Sandık Sistemi1. seviyeden 90.seviye'ye kadar her 10 seviye aralığında sandık kazanırsınız ve icerisinden seviyenize uygun ekipman cıkar.  Kick (DC) Hack engelli.  Official Ejderha Odası  Karakter kayma sorunu kapalı.  Sorunsuz 2 Channel acılış.(İsteğe Bağlı 6 yapılır.)  Client bug engellidir.  Buffer bug engelli.  Şebnem Bugu Ve ejderha Tanrısı yaşam, Zekası felan buglarıda engellendi.  Kutsama Kuresi Genel Depocu Helende Satılır.Artırma Kağıdı Efsun Nesne Vb. normalde 200 luk alınıyordu Fakat Şimdi 250 lik satın alınabiliyor.  Lonca Max Level 24 Dur.  Oğretmenlerden Alt Becerileri yani temel becerileri P olarak alırsınız.Normal Skilleri Kitap Okuyarak ve ruhtaşı okuyarak p yaparsınız.  Yeni Dans Stilleri Vardır.  Duzenli olarak eventlerimiz vardır.  Event saatlerimiz hafta ici saat 17.00 ve hafta sonu saat15.00 dadır. Kacırmamanızı oneriyorum.  Lucifer’dan Sandık, kemer vb gibi itemler duşmektedir.  Beran Setaou’dan pul, pence gibi itemler ayrıca Kirin gibi ic itemler de duşmektedir.  Eski Tahta Kutu ve Demir Kutu’dan surpriz itemler ve KOSTUMler cıkma ihtimali vardır.  F5 Tuşunda banka vardır. Para yatırabilirsiniz.  F7 tuşunda ise Efsun Botu’nu gorebilirsiniz. Son olarak işte NPCLER; GM’lerden oyun icerisinde İTEM, YANG istemek yasaktır arkadaşlar. Bunun dışında sorunuz olursa, sıkıntı yaşarsanız hepsini bizlere iletebilirsiniz. __________________