YelpazeMt2 Emek Server (1-99)
Metin2 Private Serverlar0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- PVP Server Tanıtımları
- Metin2 Private Serverlar
- YelpazeMt2 Emek Server (1-99)
-
01-10-2019, 05:48:42YelpazeMt2 Yeni acılan EMEK server. Eski Metin2 turunde bir server. Daha yeni olan serverımızı sizlere tanıyorum. Dun gece itibariyle online olmuştur. Level sınırı 99’dur. 1 Level başlarsınız. Her Metinden 2’şerli 6 BK cıkar. 90 level metinlerinden yuksek seviyeli zırh, kılıc, takı duşme ihtimali vardır. +4 Taşlar NPClerde mevcuttur. +45 Metinlerden Ek Olarak Ruh Taşı Cıkar. Ay ışığından Buyulu metal ve 5 zen cıkma ihitmali yuksektir. Donuşumler TR tipidir ve hata yoktur. %100 HİLE ENGELLİ! Karacabay Koruması aktiftir. Donuşumler aşağıdaki gibidir. Official Kostum Sistemi Evcil Hayvan Sistemi. Backdoor acığı kapalı. ice Acığı kapalı. Official Enerji Sistemi Official Şeytan Katakomb'u Official Şeytan Kulesi Official Skybox Sorunsuz MAPLER mevcuttur. Official Level Sandık Sistemi1. seviyeden 90.seviye'ye kadar her 10 seviye aralığında sandık kazanırsınız ve icerisinden seviyenize uygun ekipman cıkar. Kick (DC) Hack engelli. Official Ejderha Odası Karakter kayma sorunu kapalı. Sorunsuz 2 Channel acılış.(İsteğe Bağlı 6 yapılır.) Client bug engellidir. Buffer bug engelli. Şebnem Bugu Ve ejderha Tanrısı yaşam, Zekası felan buglarıda engellendi. Kutsama Kuresi Genel Depocu Helende Satılır.Artırma Kağıdı Efsun Nesne Vb. normalde 200 luk alınıyordu Fakat Şimdi 250 lik satın alınabiliyor. Lonca Max Level 24 Dur. Oğretmenlerden Alt Becerileri yani temel becerileri P olarak alırsınız.Normal Skilleri Kitap Okuyarak ve ruhtaşı okuyarak p yaparsınız. Yeni Dans Stilleri Vardır. Duzenli olarak eventlerimiz vardır. Event saatlerimiz hafta ici saat 17.00 ve hafta sonu saat15.00 dadır. Kacırmamanızı oneriyorum. Lucifer’dan Sandık, kemer vb gibi itemler duşmektedir. Beran Setaou’dan pul, pence gibi itemler ayrıca Kirin gibi ic itemler de duşmektedir. Eski Tahta Kutu ve Demir Kutu’dan surpriz itemler ve KOSTUMler cıkma ihtimali vardır. F5 Tuşunda banka vardır. Para yatırabilirsiniz. F7 tuşunda ise Efsun Botu’nu gorebilirsiniz. Son olarak işte NPCLER; GM’lerden oyun icerisinde İTEM, YANG istemek yasaktır arkadaşlar. Bunun dışında sorunuz olursa, sıkıntı yaşarsanız hepsini bizlere iletebilirsiniz. __________________