YENI ACILDI EMEK SERVER ACILIŞ : 13.07.2014 SAAT : 22:00 Web Sitemiz : http://******/RyAxDV GozdeMT2 Bilgileri; Serverimizin misyon ve vizyonundan sizlere biraz bahsetmek istiyorum.Oncelikle editsiz actığımız pvp serverimizi editsiz olarak devam ettiririz.Diğer server sahipleri gibi el-altından edit , item , yang yardımı soz konusu olamaz. Diğer pvp sahipleri gibi "Skype konuşmalarına,Teamspeak3 adreslerine" gitmeyiz , Gizliliğimizi ve Kimliğimiz her zaman koruruz. Peki GozdeMT2'yi neden secmeliyim diyorsanız? Hemen soyleyim neden GozdeMT2'yi secmelisiniz , uzun yılladır işletim sisteminde oyun dallarında calışan bi kadromuz var.Ayritten 2012'dan beri Metin2 PvP piyasasındayız.Alt yapısı iyi olan bi game dosyamız ve filesimiz var , 30 dakikada bir yedek alan sistemimiz var.Tanıtım konumuzu iyi okumanızı tercih ederim , oyunun alt yapısı R34083 game dosyasından oluşuyor yani Metin2 TR'nin kullandığı filesdir.Herhan gibi bir Bilişim şirketinden barınmıyoruz Kendi aldığımız makinalarımızdan kullanıyoruz.Bundan dolayıda biz istemediğimiz surece Serverin kapanma / kapatılma / hack yeme durumu yok.Her dosya elimizden teker teker gecti kontrol edildi , bundan dolayı sizleri GozdeMT2'ye bekliyoruz. Oyun Ozellikleri; 1 seviye başlangıc - 105 seviye sınır. Oğretmenlerden Temel Becerileri P Olarak Alırsınız. Normal Skilinizi Siz Kitap Okuyarak Geliştirirsiniz. Perfect Skill İcin Ruh Taşı Okuyarak Yapabilirsiniz... Şebnem etkileri otomatik olarak tum karakterlere verilmektedir. Athena ve Milonun sandıklarından kostum elde edilmektedir. Guclu binek sistemi oyunda mevcut. 30, 40, 50, 60, 70, 80 seviye biyolog gorevlerini ard arda verilebilmektedir. 85, 90 60 dakika - 92, 94, 96 Seon-Pyeong gorevleri 30 Dakika arayla verilir. 45.seviye ustu tum metinlerden ruh taşı atmaktadır. Hile Koruması aktifdir! Official pet ve kostum sistemi aktifdir , 250 adet kostum , 35 adet pet bulunmaktadır. Buyulu metal , zen fasulyesi Metin Taşlarından Duşer.Kutsama Kağıdı Npcdedir. # Her Metinden 2şerli 5 Bk 3 Tane Ayışığı 1 Tane Zen ve Buyulu Metal Duşer.45 Level Ustu Metinlerde 2 Ruh Taşı Duşer. Ruh taşı kesesi cevirme sistemi aktif! Yeni Dans Ceşitleri vardır. Skiller 17de otomatik Master Olur. Taşlar ve Efsunlar %100 Gecmektedir. Efsun Artırma Kotu ruh kovma vb. 250ye cıkmıştır. Cesaret Pelerini 1 tane alsanız yeter Cunku Cesaret Pelerini Asla Bitmez. Lonca Max level 40 Olmuştur. # 3 Bayrak Tek Sohbet Sistemi Vardır.Herkes Aynı Bağırmadan Konuşur Ve Sarı Bayrak Sarı Renkte Kırmızı Bayrak Kırmızı Renkte Mavi Bayrak Mavi Renkte Konuşur __________________