Arkadaşlar gecen sene Ronark serveri acıldıktan 1 ay sonra Olympiadan Ronarka gectim. Yaz tatilinde yani 3 ay boyunca Ronarkta actığım ve ilk defa kendi kastığım ytl e almadığım bir charla oynadım . 65 lwl e kadar kastım yalnız 3 ayın sonunda artık kasamıyacağımı duşunerek +70 char aldım TrinqO diye ncs attım ve itemleri o chara aktardım ne yazıkki savasta Kuzen charı banlattırdı . Canı sağolsun problem değil gecen hafta pc ye format atmak zorunda kaldım ss lerin coğu silindi geriye kalanları sizlerle paylaşmak istedim . bu chara cok emek harcadım ytl harcamadım demiyorum ama ilk defa bir charı kendim kastım benim icin ozel bir char Ss lere bakın ve yorumlarınızı eksik etmeyin şimdiden tşk ler. DERBAS...... CHARDAN GORUNTULER.. Chardan Vs goruntuleri... Chardan Boss goruntuleri... TrinqO TrinGo nun abisi Banlanan charım Ewet arkadaşlar işte benim charım buydu TrinGo bir efsabeydi ) Yorumlar+++rep..... Not : pc formatlanmasaydı en az 10 katı ss eklerdim ama genede canımız sağolsun np ) __________________