lCanaCanKatanl !!! Banned !!!
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- lCanaCanKatanl !!! Banned !!!
-
01-10-2019, 05:46:22Herkese Mrb . 08 - 02 - 2009 Tarihinde canacankatan2 nickli Carıma Nsc fiyatları duşuk olduğu icin Nsc basıp lCanaCanKatanl olarak değiştirdim. Akabinden Yan carımda bulucanan Asasımın nickinide değiştirmek icin parasıyla Nsc icin buy pazara bıraktım. Şu ana kadar hic bir illegal olayım veya hile programı kullanmadığımı tanıyan herkes bilir. 09 - 02 - 2009 Tarihinde 999 Gun Banned olduğum yazıyordu sitede. Bana birisi şunu acıklayabilir mi . Buying pazar kurma Ban sebebi olabilirmi . yada o kadar buy pazar kuran kişi arasından neden ben ve benim gibi madurlar Banned oluyor. Bug yapanları engelliyemiyorlar ucuza bişeyler almak isteyenleri Banlıyorlar bu adaletmidir ? Bugsa Bug Kardeşim ben bug yapan adama gel bana Sat demedim. Sadece yaptığım butceme gore Nsc aramaktı . Bu bir sucmu . Şuan Carda 15 gun Gold Premiyum var ve Ticket Atıp olayı oğrenmeye Calışıyoruz. bu konuda detaylı bilgiye sahip olan arkadaşlar bana yardım edebilirler ise cok sevinirim. Uzulduğum tek konu harcadığım emek . Ozellikle Ticket Konusunda Yardımcı olabilecek arkadaslar varsa gs_9_11 @ h... Yardımlarınızı Bekliyorum . Aeo __________________