Arkadaslar Her Alt menuye konuyu acamıcam icin,Eski serwerim olan ronarka bu konuyu paylasıyorum. Biliyoruzki knight online bir cok kişinin oynadıqı bir online oyundur.Ve cok kişide oyunda bir yerlere gelebilmek icin para harcıyor bu oyuna. Konuye şoyle giricek olursam. Biliyoruzki oyun artık sacmalasmaya basladı kosp bug tbl falan fln. PEki neden bunlar duzelmiyor?Neden bunların ustesinden gelmiyorlar?Bu acıkları neden kapatmıyorlar? ARkadaslar bu oyunu kuranların hepsi ust kademe ve en iyi bilgisayarla ilgilenenlerdir.Eli Boş insanlar deqil.bu işi bildikleri icin bu oyunu kurdular demi? İsterseler bu bug olayı tbl olay kosp olayı hepsinin kokunu kurutup Oyunu daha bİR yere getirebilirler. HEr haberlerinde sevgili oyuncularımız.surda su war indirim war.bu oyunun sizi duşunduqu yok.sizin benim paramı duşunuyor.[tabkide parayıda duşuncek sonucta para icinde bu işi yapıyor]ama muşterisinide duşunmeli demi?İŞte duşunmuş olsaydı bu oyunda hic bir acık olmazdı.kosp girişini engellemiyor neden?kospu kullanan adam alısıyor hazırdan kasmaya.premumda cekiyor tabi.para gidiyor k2 ye.kaıyor kasıyor sonra bi ban atıyor.gitti.sonra oo kasan adam yine acıyor cunku işin klayıınu bulmıs.yine alıyor pre fln yine para kazandırtıyor. Ha bunları onleyemezmi.ust tafafda dediqim gibi aslında onler.sırf kendini duşunduqu icin yapmıyorlar. Her Hangi bir pvp serwerde bile oyunla dewmlı ilgilenen online bir gm war ve coqu elinden gelenin en iyisini yapıyor. Adamlar oyunun icine bir program yukluyor.oyun hic bi şekilde tbl fln kabul etmiyor hile ws ws .ornek wericek olursam bir serwerde oynuyordum[reklam gibi olmasın ama anticheat die bir program gordum]her şeyi onluyordu.peki bunu yapan adamda insan demi?ee k2 salakmı neden yapmıyor? Arkadaslar birraz kendinize gelin.bu oyunun userlerini duşunduqu yok.her şey sadece para icin sizin icin deqil.Bu oyuna para kazandırtmayın.kendilerine gelsinler.ztn bole olmasının sebebi userlerin bu oyuna baqmlı olmasıdır. tekrar tekrar diorum isterseler bu oyunu en iyi şekile getirirler. Yazdıklarımı okursanız sewinirim.umarım solemek istediklerimi anlarsanız.Umarım bende anlatabilmişimdir __________________