ZaZa0qLu Olarak oyunu tamamen bırakıyorum :(
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ZaZa0qLu Olarak oyunu tamamen bırakıyorum :(
-
01-10-2019, 05:44:07Oncelikle Selamun Aleykum forum sakinleri... Yoğun iş temposundan dolayı ve yaşın ilerlemesi oyuna ayıracak zamanın dar olması munasabetiyle oyunu tadında bırakmaya calışıyoruz... Yaklaşık olarak 1-1.5 yıldır bu serverdayım UnforGettable ile başlayan maceramızı 4YuXeXeS le tamamladık... Bu sure zarfında yanımda olanlara teşekkurleri borc bilirim ve oyunda da olmasa bile reel hayatta bir abilerinin olduğunu bilmelerini isterim... Oncelikle basede 4YuXeXeS (Muhteşem dortlu Batuhan Tanju Metehan başkan Cem-Aykut ve isimlerini sayamadığım diğer uyeler) ve llSUNRAİSEll (Mutu Ercan Abi Koray Tolga ve isimlerini sayamadığım diğer uyeler) ailelerine sonsuz teşekkurlerimi sunarım ve oyunda her zaman muhabbetim olan Warpriest Barış kardeşime ImYusuff Yusuf hacıya Jennablack Hasan kardeşime PatrickBlack Tolga kardeşime teşekkurlerimi sunarım... Carnactan eski tayfamız Flawless clanınada sonsuz tşkler Hakkınız helal edin benim hakkım varsa helal olsun... İtemler satılana kadar carda ben olacam itemler satıldıktan sonra tamamen bırakacam... İtemler icin link: http://www.frmtr.com/ronark-p/494397...-zaza0qlu.html __________________