Evet arkadaşlar yaklasık 1 hafta once basladıgım bir Sw'nin tanıtımını yapacagım. Sw'de yeni acıldı sayılır yaklasık 2 haftalık . Ben cok begendim arkadaslar gercekten cok zevkli ama tek eksik olan User . Evet cok laga luga yapmadan Ozellikleri soyleyim . - Arkadaslar Efsun oranları sabit deil , -Kılıc ,bıcak, cift-el vb. efsunlar 5-7-10-15 arası geliyor. -Buyu Savunması , Ruzgar - Simsek vb. savunmalar 5-10-15 geliyor. -Yarı insan 5-10-15 geliyor. Arkadaslar efsunlar zor gozukuyor ama efsun atmak eğlenceli iştir. Zaten emek Sw severler efsun atmanın zevkini bilirler ! -Sw'de Silah ve zırh donuşumleri Tr'deki gibidir. -Zırh donuşumunde Ejderha Pulu x4 - Ejderha pulu x4 ister -80 Silah donuşumlerinde 1 adet Eskrim 2 adet kutsama ister . + Bastıkca Lw'i artar. -Arkadaslar oyunda kasılmak biraz zordur ama hak verinki emek Sw'de boyle olmalı . - + 45 her metinden Ruh tası duşer . Yani Skill acmakda sizi cok zorlamıcak . - Her metinden Lw'inize gore bk duşer (Max 7 bk ) Arkadaslar oyundaki carlarım ''NnJa - Dagger'' Saygılar Hemen site vereyim . w w w . s t o r y m t 2 . i n >> Boşlukları bırakıp girin arkdaslar oyun gercekten eğlenceli Bi user oldugum halde erinmeyip bu konuyu acıyorum Oyuna basladıgınızda Eminim sizde benim gibi duşuneceksiniz ... __________________