Merhabalar arkadaşlar. Bolum icinde acılan sizlere zarar verecek nitelikte, bolum kurallarına aykırı konular ile konu icinde yapılan aşağılayıcı ,kufur ve argo iceren mesajları lutfen frmtr yonetimine bildiriniz . Nasıl bildirelim derseniz yapmanız gerekenler cok basit :
[IMG]http://img453.**************/img453/7162/350ikayetdt9.png[/IMG] Konu şikayeteleri icin : Konuyu acan uyenin panelindeki işarete tıklayınız Mesaj şikayetleri icin : Mesajı yazanın panelindeki işarete tıklayınız. [IMG]http://img234.**************/img234/7538/panelsa7.jpg[/IMG]
Alıntı:
Şikayet Raporlarınızın Değerlendirilmesi Hakkında Acıklama • Şikayet butonlarıyla ( ) forum yonetimine bildirdiğiniz şikayetleriniz; tarih ,saat sıralamasına gore şikayet odasında sıralanır. • Şikayetler, zaman sıralamasına gore değerlendirilir.Yani, eski şikayetlerden guncel şikayetlere doğru tek tek tum şikayetler incelenir ve değerlendirmeye alınır. • Forumumuzun kullandığı bircok cezalandırma ,uyarma yontemi vardır. Yani, bir uye banlanmadı diye ceza almadığı anlamına gelmesin sizler icin. Şikayet icin uygulanacak cezai işlem her yonetici icin aynıdır; yani yoneticilerin keyfi kararına gore değildir.. • Forumdan kolay kolay uye banlanmıyor. Uyarma ,editleme,silme vs gibi işlemler ilk etapta uygulanıyor; fakat uyenin ısrarcı ,kural dışı davranışlarından sonra banlama yoluna gidiliyor. • Bolum ve forum kurallarında taviz verilmeyecek aykırı davranışların cezası, forumdan sureli/suresiz uzaklaştırmadır. Yani ben neden uyarı almadım direk banlandım diyorsanız bu maddeyi goz onunde bulundurunuz. • Şikayet etmeksizin konu icinde aykırı durumlara atıp tutan ; mesaj sahibine hakaret ,kufur eden kişiler haklı olsalar dahi forumdan uzaklaştırma cezası alabilirler.Cunku forumda dunya kadar konu ve mesaj var ,nerde ne yazıldığını bilmemiz imkansız. Şikayetinizi bildirin, konuda hic o mesaja yonelik bir tepkide bulunmayınız ,kendinizi haklıyken haksız durumuna duşurmemeye dikkat ediniz.. Gerekenler Forum yonetimi tarafından yapılacaktır. • Ben şikayet butonuna bastım ama şikayetimle ilgilenilmedi gibisinden duşuncelere kapılmayınız.Cunku : * Yoneticiler forumda online olmayabilirler, * Online yoneticiler meşgul olabilirler , * Sizin şikayetinizden once bildirilen şikayetlerle ilgilenildiğinden sizin şikayetinize sıra gelmemiş olabilir. Bu konuda lutfen sabırlı ve duyarlı olunuz, mutlaka şikayetinizle ilgilenilecektir.. • Gelen raporlarda yazılan ban talepleri kesinlikle dikkate alınmamaktadır. Şikayet soz konusu olan konu baştan aşağı incelenir ,sataşma ,tahrik etme,kışkırtma sonucu oluşan olumsuz durumlardan suclu olan taraf, kışkırtan kişidir.Olumsuz davranışı sergileyen kişiye de uyarı verilerek, bu durumlarda yapması gerekenler pm ile bildirilir. • Şikayet raporlarında saygısızca, hakaret dolu soylemler kesinlikle yasaktır. Bu turden rapor bildiren kullanıcılar forumdan uzaklaştırılmaktadır. • ForumTr yonetimi kesinlikle tarafsızdır. Bu tarafsızlığa golge duşurmek isteyenler ve asılsız ,doğmatik bilgilerle ulu orta mesajlar yazarak kendine yandaş toplamaya calışıp, yonetimi eleştirenlere asla izin vermeyiz.Bu turden sıkıntılarınızı Forum yonetimine pm ile bildirirsiniz; bu şekilde bildirimlere kapımız ,kulağımız her zaman acıktır. Saygılar