Metin2bilişim dolandırıcı şirkettir.
Metin2 Private Serverlar0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- PVP Server Tanıtımları
- Metin2 Private Serverlar
- Metin2bilişim dolandırıcı şirkettir.
-
01-10-2019, 05:36:27www.metin2bilisim.com adresi ile internette pvp server kuran şirket dolandırıcı bir şirkettir. PVP server kurmak isteyenler kurmadan once calışacağınız şirketi netten iyice araştırmadan sakın kurdurtmayın.METİN2 BİLİŞİM bir fiyaskodur.Paranızı calar.ve size bir hizmet vermez., 21.08.2014 de 3 aylık ucretini peşin vererek kurdurttuğum ,onuda duzgun kuramayan bu şirket aslında bir şirket bile değildir.HASAN SARITAŞ isimli bir dolandırıcının tek başına sanki koskoca bir şirket gibi lanse edip aslında tek başına ve hic bişiden anlamayan ve hizmet veremeyen bir şahsa ait firmadır. Bu şahısla ilgili olarak yapmış olduklarını tum metin2 pvp forumlarına paylaşarak diğer vatandaşlarında dolandırılmalarını engellemek amacımdır. 21.08.2014 de 3 aylık acılan ve 21.11.2014 de kaanması gereken sunucum bugun itibarı ile 5.09.2014 (15 gun )icerisinde kapanmıştır. Bunu sabitleyip insanların dolandırılmasını engellemenizi forum adminlerinden rica ediyorum.konu ile ilgili elimde her turlu kanıt soz konusudur.eke yatırılan makbuzu ve kurulan pvp sitemin internet sitesini ziyaret ettiğinizdede kapandığını en basitinden gorebilirsiniz. acılan pvp serverımın internet adresi : www.ruyamt2.metin2bilisim.com dur.şuan kapandığını gorebilirsiniz.makbuzu da eke koyuyorum.[/IMG] ismimin gectiği ve hesap numaramın yazdığı yerleri sansurledim. resim gozukmezse resmin linkide bu : http://img498.yukle.tc/image.php?id=9594dkont.jpg __________________