MSchw4rzundWeiB(Masterstroke) cz ego kosper party !!!
Knight Online0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- MSchw4rzundWeiB(Masterstroke) cz ego kosper party !!!
-
01-10-2019, 05:25:00Evet arkadaşlar bu bahsettiğim kişiler yaklaşık 15 gundur cz deki egoları kosp ile buglayıp taş kasıyorlardı.Bunu yaptıklarını biliyordum ama bir turlu fraps acık denk gelmemişti.Bugun denk getirdim ve cektim.Bundan bir kac gun once yine yakaladım fakat fraps acık değildi.Beni gorunce direk town attılar.Sonrasında maradona gecip nightfox a pm attım.Durumu iza ettim.Gec te olsa cevap verdi ve aynen sunları soyledi.Ben clanı ata binmek icin aldım.Artık clan liderliğiyle alakam kalmadı.Sadece memberım.Lutfen şikayetinizi clan liderine(IAnje) bildir diye bir acıklama yaptı.Bende sacmalama diye diretince konuşmalar tamamen farklı yerlere geldi.Bunu kabullenmemek icin 40 takla attı.O gunki party de zerk te vardı ve jibana pt de zerk te vardı dediğimde ona birşey yapamam diye cevap geldi.Ve ne yazıkki yaptğım tek hata o gunki konuşmaların ksc lerini almamak oldu.Cunku bu yazdıklarıma karşılık olarak benden konuşma ksc leri istenecek.Her neyse olan oldu.İnanan inanır bunlara inanmayan inanmaz. Sonrasında maradonda MSchw4rzundWeiB e pm attım.Sordum neden kosperlerle kasıyorsun diye.Tabikide kabul etmedi.İlerleyen konusmalarda dedim onların pt deydin.Yok dedi değildim.Peki dedim o kosperlerin yanında napıyordun.Cevap aşikardı Slotlarını bozuyordum Dedimki madem o pt de değilsin neden slotlarını bozuyordun.Ne yani biz kasamicazmı dedi.Dedim mademki kasmak istiyorsun o zaman 2 tane şerif var clanında soyle hhapse atsınlar dedim.O zamanda alt f4 cekiyorlar dedi.E bende dedim senin icin daha iyi .Adamlar giderse sende kasarsın dedim.O zaman sustuBaşka şeylerden bahsetti.Herneyse zaten videoyu izleyince soylediklerimin ne denli doğru olduğunu goreceksiniz http://www.youtube.com/watch?v=VPW4veVXO1s&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=VPW4v...ature=youtu.be" frameborder="0" allowfullscreen> __________________