kendine nothing diyen koray adındaki biri benim charımı yani 4T yi bi guzel hackledin. tamam bişey demiyorum. ben zaten rollback bekliodum neden costumer supporta salak salak şeyler yazıp gelcek olan rollbacke mani oluyorsun. ben korayı karşıma alıp cafede oturup konuştum. cocuğun kılına zarar vermedim istesem veririm. bursada bir kişi de bana ağzını acıp laf yapamaz. sağlam adam diosun bi de arkadaşına. velet diolar bizim oralarda onun gibilere. Ha bi de utanmadan buraya yazıosun. o zaman ben de yazayım hacklediğin diğer charların nicklerini, sCum ve Offine bu charları da indirdin cafeden. aynı zmanda hacklendi bu charlar. bursadan oynayanlar bilirler sCum Offine aynı cafeden oynar ve 2si de hacklendi 4T ile aynı zamanda. kendim programcılar getirttim cafeye sadece 1 solucan bulundu cafede o da senin kurduğun. Madem cok delikanlısın ya gel kocamustafa paşaya kadar bi cay ikram edeyim sana. benim icin bursa vatan istanbul mekan. sen kendi adını kendin koymuşsun. Nothing... bide utanmadan benden item aşırmaya calışıolar demişsin. biz senin igibi velet değiliz... koray sen bna ulaş. tolgadan al telefonumu. geleyim bakırkoyden alayım seni bi boğaz turu atalım, oturup cay icelim konuşalım adam gibi. Ha yok oole olmaz dersen senin anlayacağın dilden de konuşuruz noproblem... __________________