p1ersertac Gibi (CaKaL) WaTaNDas WArMı?
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- p1ersertac Gibi (CaKaL) WaTaNDas WArMı?
-
01-10-2019, 05:19:30Slm forumtr WatandasLarı aLınmayın gucenmeyın kızmayın bana herkes p1ersertacın wıdeolarını ızLemıstır beLkı guzeL buLanda oLmustur tabi guzeL bulursunz adam habıre kesıyo way Canına adam olmuyo adama bak be oLumsuz gibi sozLer eden oLmustur...Ama dıkkat ettınız mı hic sordunuz mu sorusturdunuz mu bu arkdasın bufsuz canı yaklasık 2300-2700 arasında... we farkettınız mı mılletle ws yaparken sag ust tarafta basmadıgı sey kalmamıs pekı bu oynamayı bılmeyen watandas bu ıtemlerı nerden bulmus hıc sordunuz mu adam oyun oynamasını bılmıyo yaptıgı ıtemlere bakın bı asasın sızce dogal yollarla 2300-2700 arasında bı canı we yaklasık 1 k kadar defansı olabılcegıne ınanıyomusunz sımdı o arkdası savunanlar dıceklerkı adam bos kesıyo boslardan cıkarmıstır dıcekler ama tabı bu arada kendılerınıde kandırıcaklar benım forum ısmımden kım oldugumu bılenler wardır o yuzden olımpıadakı adamımında ısmını solemek ıstemıyorum anlıyan anlar ztn o arkdasın 2 wıdeosunu seyredınce adam bana clan arenada pm atıyo ws yapalım mı ben olmaz dıyorum arkdas neden dıyo ben ortagımdan ayrıldıgımı we ortagımın ıtemlerımın yarısını buyuk mıktarda parasını alıp gıttını soluyorum olsun dıyo bu arkadas oylesıne yapalım dıyo benım takılarım yok benım ıkı parca ustulugum eksık kolluk we ayaklık bısey olmaz dıyo canım 1290 we halıylede benı alıyo orda we sonunda senın wıdeonu foruma koyucam dıyo cvb yazıyorum..faiLed connect for a prıvate chat...we sonra ertesı gun bı bakıyorum forumlarda wıdeo way be 2-3 wurusta kesmıs tabı ne oluyo orda rezıL oLan bız oluyoruz bu cakal watandasta goklere cıkartılıyo...pekı bu arkdasın ıkı wıdeosundada kesıldıgını gordunuz mu gormedınz tabıkıde arkdas kesılıyo fakat oraları kaydetmıyo way be kaydedermı bu adam aaaaa olaya bak potaoteyı kesıyo adamda ac yok senın kafanda +7 dd ' en sag ust taraftada basmadıgın sey yok sen hala potaoteyı kestım dıye owunuyosun ezık adamher zaman ezıktır kardesım benım 7 yasında bı yıgenım war oda knight oynamaya basladı oda sana benzıyo senın gıbı mouse combocu neyse ya cok uzattım galıba farkındaym arkdas yazdıgı pm lerı keske cekseydım ama nerden bılıcektımkı bu arkdasın cakal oldugunu bılemezsınkı sonucta ınsanız ınsan olmuyan watandas utansın kesılen bız degıl:... __________________