GENEL OZELLİKLER 1 seviye başlangıc 105 seviye sınır. ( İsteğe Gore Ayarlanabilir ) Statu Sınırı 95 ( İsteğe Gore Ayarlanabilir ) Sorunsuz 4 Channel acılış. Officall Efsun Oranları. Officall Biyolog Gorevleri Sorunsuz. NP Sistemi ( Turkiye'de tek sorunsuz ) Otamatik Event Takvimi ( Turkiye'de tek sorunsuz ) 5li Efsun Botu Aktif Exp oranları sabittir. Bugsuz banka sistemi İtem duşurme etkinliği Skiller 17de master olur Maksimum derece 20 bin. Boss Kesince Duyuru Cıkar Efsun Kontrol Sistemi Aktif EP Kazan Sistemi (İsteğe Gore Kaldırılabilir) Bayrak Kurtarma Sistemi ( İsteğe Gore Ayarlanabilir ) Bulmaca Kutusu Sistemi ( İsteğe Gore Ayarlanabilir ) Şebnem etkileri karakterlere otomatik olarak verilmektedir. Athena ve Milonun sandıklarından kostum elde edilmektedir. Karakter değiştirme yuzuğu aktif durumdadır. Sorunsuz Kullanabileceğiniz VS Turnuvası Arenası ve Questi ( İsteğe Gore Ayarlanabilir ) Sorunsuz Kullanabileceğiniz Lonca Turnuvası Arenası ve Questi ( İsteğe Gore Ayarlanabilir ) Ruzgarın ayakkabısı karaktere sabitlendi. Komutan 2 saat , Generaller 1 saat arayla cıkmaktadır. Sorunsuz Kullabileceğiniz Kostum Eventi Sorunsuz Kullabileceğiniz Ayışığı Eventi Sorunsuz Kullabileceğiniz Futbol Topu Eventi Sorunsuz Kullabileceğiniz Simit Eventi Sorunsuz Kullabileceğiniz Altıgen Hediye Eventi Sorunsuz Kullabileceğiniz Gizemli Sandık Eventi Sorunsuz Kullanabileceğiniz CH Değiştirme Sistemi Sorunsuz kullanabileceğiniz official Skybox Sorunsuz kullanabileceğiniz officall Ox Eventi Sorunsuz kullanabileceğiniz official Şeytan Kulesi Sorunsuz kullanabileceğiniz official Ejderha Odası Sorunsuz kullanabileceğiniz official Kostum Sistemi Sorunsuz kullanabileceğiniz official Orumcek Zindani Sorunsuz kullanabileceğiniz official Şeytan Katakomb'u Sorunsuz kullanabileceğiniz officall Guclu Binek Sistemi Sorunsuz kullanabileceğiniz official Evcil Hayvan Sistemi Sorunsuz kullanabileceğiniz official Level Sandık Sistemi Sorunsuz kullanabileceğiniz officall Sorunsuz 3 Yol Savaşı SİTE : www.mt2.pw Arkadaşlar oyun yeni acılmıştır 0 hatasızdır. __________________