Filmin Sonu """ The End ( SeLaVaT ) """
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Filmin Sonu """ The End ( SeLaVaT ) """
-
01-10-2019, 05:10:11Evet arkadaşlar 17.06.2008 tarih ve 02:00 itibari ile oyunu bırakmış bulunuyorum bırakma nedenim borclarım var onları kapatmak icin carımı satıyorum artık bidahada doneceğimi sanmıyorum zaten artık oyunun bir tadı kalmadı herkes bir alem oldu kimsenin kimseye saygısı kalmadı eğer kalmaya devam edersem ağzımı cok fena bozdurcaklar bana hazır bahanemde var (borclarım) en iyisi carı satıp cekip gitmek bu sayede birazda kendime vakit ayırcam artık yeter bu kadar K2 ye ayırdığım zaman... Hakkı gecenler hakkını helal etsin, benden yana helal olsun butun VatanBolunmez clanı'nın kalıcı uyelerine sevgiler saygılar ozellikle 3 yıllık arkadaşlarım artık kardeş gibi olduğum kankalarıma burdan da cok cok tşk ediyorum herşey icin sağolun ama şartlar bunu gerektirdi ayrılık vakti geldi belki donerim bir gun ama uzun bir dinlenme doneminin ardından... Neyse arkadaşlar lafın ozu, Benim cezam bitti cıkıyorum, kalanları ALLAH kurtarsın real hayatda goruşuruz inşl artık bundan sonra hadi kalın sağlıcakla ... Not : "Oyuna Girerken" "Louncher" girişini dikkatli okuyun lutfen arkadaşlar geleceğinizi koreltmeyin unutmayın bir hayatımız var başka yok oda KnightOnline dan ibaret değil dışarda guzel bir dunya bizi bekliyor tadını cıkarın başka şansınız olmayacak cunku... Cumleten ALLAH'a emanet olun ... Saygılarımla ... __________________