S.a Clanım ya da clanımdaki dostlarım hakkında bundan sonra istediğiniz kadar konu acabilirsiniz İyi yada kotu bunlara hic bir zaman yanıt vermemeye karar aldık anladıkki sizleri yaptığımız şeyleri inkar etmedıgımız halde gozunuzde kotu gorunduren 3-5 bebeler boya konu acıyo sacma sapan yorumlar oluyor kendileri kullandığı halde kullanmadı gosteriyorlar kendini capınızda eğlenmeye bakın artık benim ve bu forumdakı hatrı sayılır dostlarım harıcındekiler benim gozumde sadece sanal karakterdir. Bunu bize laf atan kuş beyinliler orensin biz yolumuza bakıca npt yaparak yada başka yollarla np kasıyorsamda bu kimseyi ilgilenmez sizin cebinizden cıkmıyor o paralar benden cıkıyor Paranız varsa konuşun yoksa kaybolun Adam +9 sheller alıyor para ile almıştır cekemıyorsunuz kimseyi herkes kendinden sorumludur bende ben ve clandaki arkadaşlardan sorumluyum bunun haricindeki kişilerin ne dedıkler hangi konuda konu actıkları beni bağlamıyor takmıyorum alay ediyorum guluyorum geciyor gidiyor biraz mantıklı olsanız her kim hakkında konu acılsa konuya 5 tane belırlı kısı olur olmaz şeyler sallıyor konu kapanıyor gidiyor başka konu geliyor bunu duşunemicek kadar aciz ve salak kişilerin olması bu forumda şaşırtıcı birşey Yakında Royal oluyoruz illegal itemler cekiyorum kendime yakında siz onlarıda calmıştır dersiniz şimdi hadi işinize bakın forum bebeleri benim ve clandakilerin gozunde sadece Sanal bebekten farkınız yok. Gidin sutunuzu icin gelin .!
"Bizden Sonraki En İyi Şey Olabilirsiniz Ama Asla Biz Olamazsınız" DumansaL