Oncelikle merhaba arkadaslar.. Son gelen patch le birlikte bir cok arkadas oyuna giremiyor bunlardan biriside benım ama sorunu hallettım sizinlede paylasmak istedim Oncelikle knight online ın yuklu oldugu C yerel disk ının Program files bolumunde Game first icinde ise Bu eskı client demektir .Yeni Client Direk C dizininde M game icinde olması lazım benım client gamefirst icindeydi sildim yenısıni indirdim patch leri ve Oyuna girebildim 2 . bi durum ise Ben Laptop dan giriyorum 64 bit ve 2 Gb ekran kartı Var Ama Masaustun den giremıyorum o Da 32 bit ve 512 ekran kartına sahip eger sorun burda ise Beklemekten baska Caremiz yok Yeni Gelecek Patch le duzeltirler umarim Ve son olarak da 32 bit 512 ekran kartı kullanan lar ıcın Knight online ustune gelin ozellikler sekmesıni acın orda Gelismis secenegi var Ona tıklayın Su secenegi bulacaksiniz Farkli Biyokimlik ile calistir Bunu tıklayın gelen ekrana Tamam deyin Ben bunu denedım Ve oldu Eger buda olmazsa Clienti silip tekrar yukleyın belki bu cozum olabilir (Dusuk ihtimal) Dip Not: Eger bilgisayarinizda GameFirsT dosyalrı duruyorsa onlarıda mutlaka silin. __________________