İlgili konuları icinde aynı yorumu yaptım ama burayada ayrıyetten belirtmek istiyorum. Sizlerden rica ediyorum bunlara gereken cevabı verelim, İlk sozler benden..... Bu klan varya bu klan ahhh ahhhhh. neler derim de diyemiyorum işte forum kuralları ama eminim tum cevrenizin kulakları kıpkırmızı olmuştur artık orta kulak iltahabı bile olmuşlardır. Siz varsa hepiniz secmesiniz suzmesiniz ozel uretimsiniz uretim hatasısınız, siz kral olsanız ancak kolebot ve hf event yaparsınız, size edilen kufur dağdaki teroristlere edilmiyodur. Azıcık utanma olur insanda azıcık şeref olur be kardeşim. Sizin gibilewri gorunce evlatlarımı daha iyi yetiştirmek icin cabalıyorum allah sizin gibi evlat verirse duşmana ne gerek var. allaha yalvarıyorum yazdıysa bozsun. Allah sizi affetsin, o kadar playerin gunahına hakkına giriyorsunuz inşallah ailenize bir zarar gelmez sadece sizden fitil fitil cıkar bu yaptıklarınız. Allah cok buyuk unutmayın.. SİZİ ONCE ALLAH SONRA AKARA PLAYERLERİ AFFETSİN.... __________________