Filmlere OSCAR adayı olabilicek hikaye arkadaşlar.
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Filmlere OSCAR adayı olabilicek hikaye arkadaşlar.
-
01-10-2019, 04:51:35Selamun Aleykum oncelikler arkadaşlar, Bugun basımıza gelen olayı anlatmak istiyorum size xx.06.2014 yılında IWarnerBrosI adlı karakterim ( sadece pazar Yaptıgım ) charım soyuldu. Otp olmayanların soyulduğu zamanlar. Biz 2 kişiyiz al sat yapan cogu kişi bilir bunu charın tum bilgileri bendedir. Aradan 1 hafta gecti ortağıma charın tum bilgilerini ve charın net soyulma saatini bildirdim. Oda ankarada tanıdıkları oldukları icin burdan rahat hallederim die Ankaradan Bilişim suclarına basvurdu. Oyuncu mahkemesi sayesinde ben tum giden itemlerimi ıvır zıvırlarımı herşeyimi geri aldım bundan 3 ay once filan. Bugun karakoldan 2 ekip arabasıyla kapımıza polisler geldi babamı karakola goturup hakkınızda dava acılmıstır demiş. Babamda kalkıp karakola gidiyor ve evraklara bakıyor bunun benımle bi alakası yok oğlumla alakası var oda gelemez suanda calısıyor diyor ve devlet bu oyunu artık bi care bulsun kapattırsın diyor ve polis guluyor Ben karakola gittiğimde goruyorum ki DAVACI : Melioth ( Oyun adı ) DAVALI : IWarnerBroSI ( Oyun adı ) Aradan 10 ay gecmiş ben itemlerimi geri almışım ama devlet hala benım kendi charımı soydugumu duşunuyor ben kendi kendimi şikayet etmişim Ve biz kendi davamızdan kendimiz geri cekildik işin garip tarafıda bu __________________