Dikkat! Trade Hack Cıkmış! Trade Yaparken Dikkat Edin!
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Dikkat! Trade Hack Cıkmış! Trade Yaparken Dikkat Edin!
-
01-10-2019, 04:43:42Merhaba arkadaşlar. Az once a2'de ezik charla pazar yapıyordum. Yaklaşık 1 senedir oynamıyorum knight'ı. 2-3 gun once yeniden başladım ama pişman oldum. KoyucakNickBulamadım nickli bir arkadaş gelip +6 helenid'e 2 tane +7 shard vericeğini soyledi tamam dedim. ******** pazarı gordu ondan olsa gerek. Az aksilik cıktı icime kurt duştu dedim bi dumen yapıyorsun sen. Vallahi yok dedi. Allah'a inancı buradan belli oluyor. Neyse olmadı falan tam olacak ben town atıyorum daha sonra o da ben de relog attık bu sefer tamam derken +6 helenid'i koydum trade ye ve boom ********in oğlu tum inventory'i boşalttı. İnventory tamamen doluydu ve en dandik item +3 shard'dı. Ve daha sonrasında charın ID ve Pass ver veriyim dedi başka turlu olmuyor falan. Yandığım itemler değil. Farklı charlarda cok daha fazlası var giden item olsun. Ama bu oyunu oynayan cok fazla kucuk kardeşlerimiz var. Sakın ama sakın kanmayın. Birazdan polise gidicem bilişim sucları ile ilgili birime. Sanırım bu da o kapsama giriyor. 1 hafta falan icerisinde bu 3 kuruşluk adi, namussuz, haramzade kopek iceriye girecek inşallah. Bu dunya da kimse benden cekmesin diye beddua etmem ama 35 yaşında olduğunu soyluyor. Eğer oyle ise inşallah coluğundan cocuğundan cıksın. Bu yaşta Allah korkusu yoksa daha ne diyeyim. Sert kayaya carptı. Polis kapısına dayanınca bakalım ne diyecek Sizde lutfen hacklendiğinizde benim gibi polise başvurun. Artık bu tur suclar cok ciddi şekilde cezalandırılıyor. Bunlar genelde coluk-cocuk hacklediği icin nasılsa birşey olmaz diyorlar. Ama bu sefer gereken dersi alacak bu arkadaş. Hacklenen charın premium'u yok. Ticket falan atsam işe yarar mı? Ve de bir ticket orneği paylaşabilecek var mı? __________________