"" POLİS ŞOVALYE HIRSIZLARININ PEŞİNDE! Polis şovalye hırsızlarının peşinde! Sanal askerleri kim calıyor? İstanbul polisi, sanal alemde kayıp askerlerin peşine duştu. 'Şovalye Savaşcıları' isimli bilgisayar oyununda askerleri calınan 87 kişi, polise başvurdu. Sanal asker deyip gecmeyin, hackerler, her askeri 100 ila 2 bin 500 dolar arasında satıyor Sonunda bu da oldu. Dunyanın en buyuk metropollerinden sayılan İstanbul'da suc peşinde koşan polisler şimdi de sanal alemde kaybolan askerleri arıyor. İnternette oynanan 'Şovalye Savaşları' (Knightonline) fanatiği 87 kişi, gectiğimiz iki ay icerisine polise başvurarak, sanal oyunun karakterleri olan askerlerin calındığını soyledi. Polisi şaşkına ceviren olayın aslı şu: Turkiye'de binlerce uyesi olan oyununda seviye yukseldikce, asker ve silah kazanılıyor. Ordusu en guclu olanlar, sanal listenin ust sıralarına cıkıyor. Oyunu kazanmak isteyenlerin bir kısmı, hackerlerden calıntı asker alıyor. Hackerlar oyuncuların mail adreslerine gonderdikleri keyloger virusuyle şifreleri ele gecirip, karakterleri calıyor. DEĞERİ YUKSEK 'Şovalye Savaşcıları' oyununda calınan askerler internetteki paylaşım sitelerinde guclerine gore 100 TL ila 2 bin TL arasında satılıyor. KAYNAK : ANADOLU AJANS "" Haber sitelerini dolaşırken bu habere rastladım , benim ilgimi cekti; sizin de ilginizi cekebileceğini duşundum. Hack olaylarının sık sık artmasından dolayı artık yeni bir internet sucu doğuyor sanırım. Tabi bu tur haksızlık ve emek calmaların hic yaşanmaması dileğiyle. Herkese İyi Oyunlar. HAK ETTİYSEM ++ R3p Tşkler... __________________