2 Char'ımda Aynı Gece Komple Hacklendi!!!
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- 2 Char'ımda Aynı Gece Komple Hacklendi!!!
-
01-10-2019, 04:31:41LVL 72 SPY_hoDoo Assasin LVL 68 Spy_Day Warior Bu cahralirimin ikiside dun hack yedi ve su an ne oyuna nede siteye login olabiliyorum invalid password hatasi veriyor, Duyduguma gore login id'sinde _ - : / gibi karakterler olanlari hackleyebilme olanagi varmis bir sitedeki bir acik yuzunden ve her 2 charimda da _ karakteri mevcut keyloger diyen olacaktir keyloger değil neden değil cunku bunlardan baska cafede 10 larca char var ve benimde 2-3 charım daha var keyloger olsa hepsi giderdi Artik zamanimin cogunu oyunu oynayip eğlenmekten cok elimde olanlari kaybetmemekle uğraşiyorum boyle oluncada oyun tum anlamini yitirdi su an tek amacim bu charlari geri almak daha sonra bunlari kendi elimle gm ye banlatiricam ve sonra bu oyuna diyecem Bunlarin hacklenmesi hackinda bilgisi olan biryerde oynandiğini goren olursa lutfen bana bilgi versin onu yeterince tatmin edicek bir odul verecegim herkese ii oyunlar diler ins. baska kimse hacklenmez bu KO nun yetersizliği yuzunden. __________________