Uzun suredir acıklayıp acıklamamakta kararsızdım ama bugun acıklama kararı aldım. Herkes cok bilmiş gibi boş boş atıp tutuyor. Yok efendim sitede acık varmıs yok kxp tan kousbottan bilmemneyden sozde hackleniyorlarmıs hepsi yalan sitede bir acık yoktur. Kxp v.b. Benzeri programlarda keylgoer yoktur. Cakma kxplar haric suan para ile satılan aktif 2-3 kxp tan bahsediyorum onlarda mevcut degil. 7-8 yıldır bu oyunu bilir ve oynarım cok sey yasadım gordum hilesini hurdasını dupesini kxp unu hackini keylogerini gordum ve 1 kere hacklendim o da cok guvendigim bir kardesimin cahilligi yuzunden elimdeki dual shard+8 ve dual rolu caldırdım o da hack degildi sifremi bilen birinin diger bi kafeye giderek orda birinin ısrarı uzerine calmalarıdır. Haricinde hic bir sekilde hack falan gormedim kxp da kullanırım her turlu programı da indirir acar kurar calıstırırım ama hic bir sekilde hack falan yemedim. Yani kxp a siteye bilmemneye suc atanlar sadece isleri karıstırmakdan ve cok bilmişlik taslamakdan baska bir sey yapmıyorlar. Su an elimdeki ve test ettigim program sayesinde cok basit sekilde yuzlerce account kırabiliyorum buda nasılmı mumkun ? Sadece bir resim koyarak daha fazla acıklama yapmayarak icinizdeki korkuların suphelerin biraz netlesmesinde belki fayda olur insanlar korkudan siteye giremiyor sifre degisiremiyor hic bi program kuyramıyor hayır arkadaslar hacklenmenizdeki sebep bu gibi seyler degil cok fazla acıklama yapmak istemiyorum ki bazı cakallar bu gibi işlere soyunupda milletin canını yakmasınlar ben bu bilgi program vs. Ye nasılmı ulastım ? Bosverin bunun onemi yok ha ben ulasabiliyorsam herkes ulasırmı ? Evet rahatca ulasabilir ama sadece ulasmakla yetmior bu iş birazda bilgi ve pratik lazımki nasıl yapılır nasıl hacklenir vs. Gibi soruları orda burda bualamazsınız. Neyse kafam hem bozuk hem karısık yazdıgım yazı cumleler biraz karısık kusura bakmayın kafam gercekten yerinde degil. Bazı kisisel sebeplerden dolayı. Bu resmi cok bilmislere atıyorum resimde bir cok yeri karaladım ki program user veya passlar anlasılmasın diye ayrıca kendi masaustumden de bir goruntu bu resim proram calısırken kaydettigim resim. Aşağıdaki resim kucultulmuştur. Buraya tıklayarak buyutebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1366x768 ve 371KB. bu da 5 dk sonraki sonuc toplam 282 account ele gecirmis bulunmaktayım. Ama bu accountlara hic bir sekilde girmeyecegim. Accountların icinde belki benim bile kullanıcı adım cıkabilir hic bilmiyorum ama emin olun kesinlikle girmeyecegim. Bu konu hakkında bana kesinlikle bilgi istemek icin gelmeyin gelenler modlara sikayet edilecek ve banlattırılacaktır. Ben sadece sizlere bazı seyleri gostermek icin uyutulmamanız kandırılmamanız icin gozunuzun acılması icin soyluyorum bu konu hakkında ticket ta atacagım buna bir cozum engel varmı ? Evet var onun icin bir ticket atıp konuyu buraya yazdıgım gibi yazarak ntt game in bu gibi seylere engel olmalarına yardımcı olmaya calısacagım amacım ortalıgı karıstırmak falan degildir, bu konu altında yuzlerce hakaret okuyacagım yuzlerce kisi belki bana kızacak ama bu bir gercek hack olayı var ve bu ne siteden ne kxplardan bu olay sadece biraz bilgi ile yapılacak seyler hacker adam siz ne yaparsanız yapın ne kadar korunursanız korunun sans bir gun sizinde sifrenizi bir sekilde ele gecirebilir ha beni hackle dendiginde lap diye de hackleyemez ama her gun onlarca kisi hackleniyor aslında yuzlerce kisi ama bu sayının sadece 10 larını duyuyor biliyoruz cunku item para vs. Olanlar hackleniyor digerleri parasız itemsiz oldugu icin chara girildigi bile anlasılmıyor. Adamlar bu is icin sabahdan aksamlara kadar ugrasıyorlar neyse umarım konu kilitlenmez ayrıca sacma sapan yorum yapmak yerine sadece konu hakkında yorum yapmanızı onemle rica ediyorum. Not: Ben hack yapıyorum diye acmadım bu konuyu sadece bir gercegi gundeme getirmek istedim. Asla ve asla bu islerle ugrasmıyorum kimse bana suclama yoneltmesin ben şirketi olan bir şahısım ticaret hayatım var bu gibi gereksiz işlerle ugrasmam, bunlar sadece neyin ne oldugunu daha iyi ogrenip kendimi ve cevremdekileri de koruyabilmek adına bazı ufak arastırmalarım sayesinde ulastıgım birseyler dir. Not2 : Korunmak icin ise biraz tuyo vermek istedim. Mail forum oyun sifrelerinizi hic bir zaman birbiri ile aynı yapmayın surekli en kısa olarak 1*2 gunde bir sifrelerinizi guncel sekilde degistirin sifrelerinizi cok basit yapmayın ve mutlaka icinde bir kucuk harf bir buyuk harf ve rakam mutlaka bulundurun, destekliyorsa eger ek olarak ozel karakter de kullanabilirsiniz, banka charı vs. Gibi charlarınızın asıl charlarınızdan onemsiz oldugunu dusunerek basit id ve sifreler secmeyiniz ornek olarak: Ahmet1 ahmet100 gibi id ler yerine 4hm3t1 gibi harf ve rakam kombinasyonu kullanınız, bunlar sizi korumaz ama hacklenmenizi zorlastırır yani uzun sure korunursunuz diger koruma yontemlerinide kullanmaya devam ediniz keylgoerden korunma yolları sifreleri karısık girme sanal klavye vs. Gibi tedbirleride elden bırakmayınız. [/quote] KopyaKalpler33'de bunu kullanıyor sanırım telefonda diyordu ben bilgisayar işlerinden anlarım felan filan. Alıntıdır (Repleyen Replenİr ) __________________