NONSTOP Clan Başkanı DOLANDIRICI, Diyen Kendini Bilmezin biri Oyundan Anlamadığı Acık
Knight Online0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- NONSTOP Clan Başkanı DOLANDIRICI, Diyen Kendini Bilmezin biri Oyundan Anlamadığı Acık
-
01-10-2019, 04:28:33Merhaba Dostlar, Demin 1 konu acılmış ve Arkadaşlarımn beni bilgilendirmesi uzerine Forum'a girip cvb yazıyor ikene KONU KALDIRILMIŞ, Oyundan Anlıyan İnsanlar Konuşsun Cevabını sizler verin Beyler... Kendisine Tlf numaramı vererek ondan SAĞ LOG Kısmının fotosunu istedim ve aynı şekilde BANA AİT Olanıda atmışımdır, Lakın anlatamamışım... BUYRUN İZLEYİN BAKALIM BU ZEKİ ARKADAŞIMIZI: Onun: Benim: Sonrasında SAVAŞA Gectim Ne olur ne olmaz diye ufakta 1 video cektim oyuna girdiğim andan itibaren duran log kısmını, Cokta Gerektirecek 1 durum olursa gerekirse onuda burdan paylaşırım. Aslında konuyuda acmıyacaktım ama hic olmazsa, yenisiyle eskisiyle arkadaşlarımızın mahsat Kafasında ??? İşareti olmıyalım... D.N: USTUNDE GİYİLİ OLAN (Goğusluk & Pads SHELL +21) Leri Kardeşi benden 3 Gun Kadar 1 Zaman İcerisinde Almıştır, 1 Kısmı TL yi Onden Gondererekten... Anlıyacağınız, Arkadaşın Olayıda SAĞ & SOL Banka Yanlarında Duran Basit TRAD'e Atan *****'Lerin Kurbanı Olmuştur. Son olarakta TRADE'm KAPALI OLDUĞUNU ANLIYACAKSINIZDIR, O ESNADA NECK SATACAĞIMDAN DOLAYI TS'den SESLENEREK LordOfKinghT Mustafa Abi'ye Trade atarak İRON Neck'imi ALMIŞIMDIR... iyi forum'lar... __________________