Herkese merhaba; Gectiğimiz aylarda maradondaki arenada,herkesle oylesine 1w1 atıyordum,wexare(AKIN) kardeşte geldi ws istedi,kendisi ile 7 el ws attık(Videoları mevcuttur) Ws benim 4-3 ustunluğum ile bitmiştir,kendisi yalan olmasın 10gun 15gun sonra tekrar bana pm attı(Videosu yok,kscsi yok),ya reis wsyi tekrarlıyalımmı hazırım gunumdeyim gibisinden,bende olur dedim,arenaya gittik full sc red pot ibexli ws attık,kendisi beni 10-1 yada 10-2 gibi acık ara bir farkla kesti,Ama ws anlaşmasında kanattı walkiriydi bende mevcut değildi,zaten kendiside videosunda kanatı cıkartmış vaziyette, işte ataktı defti birbirine yakın ayarladık,kendisi i.setli atması gereken wsyi draki ile atmıştır.Yani birnevi beni kandırarak o farkı yakalamıştır.Kendisi eğer serverda herhangibir cara girebilirse,videolu full sc ibexli eşit şartlarda kendisi ile cashine ws atmaya hazırım,bu konunun altında kendisinin bir cevap vermesini bekliyorum. Akın, ClassicStaRR sana anlaşmalı wsde kesilmedi,sen beni kestin ama anlaşmaya uymayarak kestin,bunu kendine sor... __________________