ewet arkadaşlar kullanmış oldugumuz speed hack karşısında bugun itibariyle char ımız banlanmıştır... salakca yorumlar yapılması icin konu acmadım... dunden itibaren speed hack i bırakmıştık bugun bann yedik ve bicok kişide bann yedi bircok kufurler yedik biliyoruz ama bu oyun herkes bi acık ara bulan bu cıgı degerlendirir. p u s dan yapılan cash bugg u gibi veya rotten eye bug u gibi veya dupe gibi ws ws ws ... bizde sped hack i kullandık!! ve işin garibi dun gm ye kendim soylemiştim sped hack wal hack var diye ve bugunden itibaren bizzat ben ilgilenicem demişti ilk ilgilendigi bendim sanırım uzulmuyorum cunku suc ve ceza yasalarını biliyorum ve emin olun speed hack i kullanış sebebim 40 80 sek acan birinin tabir-i caizse tek atacagım adamın bızzt bızzt kacarak beni yatırması zoruma gitti icindir dunden beri kullanmıyordum kullansaydım savaşta warder keserdim gecen haftalarda oldugu gibi acıma acındırma ws icin yazmıyorum bu yazıyı herkes akıllı olsun derim birileri adam gibi oynarsa birileride ayak uydurur UYDURMAK ZORUNDA KALIR yada banned :S akara maceramız buraya kadarmış herkes a.e.o bana speed hack i bırakmamda ısrar eden beni zorlayan UnicorN clan larına we tum member'lerine sonsuz teşekkurler... kalbini kırdıgım kimseler olmuşsa şayet ozur dilerim bb millet bb akara __________________