IIHADESII Buraya Kadar
Knight Online0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- IIHADESII Buraya Kadar
-
01-10-2019, 04:25:02S.a Arkadaslar herkese iyi oyunlar iyi forumlar Uzun bir suredir bu oyunun icindeyim Knight Empire dan basladim ares'den sonra acıldiginda ronarka gectim cok guzel dostlar arkadaslar edindim soyuldum hack yedim ama bu oyunu oyun icin oynadım belki cok paralar yatırdım cok sukur kazandım cokda kazanıyorum yatırdıgım paralarda umrumda olmadı herzaman guzel vakit gecirmek icin oynadım ve en guzel vakti gecirdigime inanıyorum kimsenin kalbinin kırılmasını ıstemedim eyer istemeyerekte olsa kalbini kırdıgım kimse varsa ozur dilerim,oyunu bırakma sebebim islerimden dolayı artık vakit bulamıyorum 3 hafta da bir 1 yada 2 saat gırebiliyordum son zamanlarda bu yuzden charı bozup satma kararı aldım burdan charıma veda ediyorum ama clanımız NonStopFive sizi bırakmam bırakamam biz bir aileyiz clandaki butun arkdaslara sevgim saygım sonsuz avni abi ve hakan abi basta olmak uzere herkese cok cok Tesekkurler ama bu size veda degil aklınızdan cıkarmayın vakit buldukca oyun icinde yine olucam ama faklı charlar da gorebilirsinız ALLAH'a emanet olun IIHADESII ve Orson NonStopFive (Emre) __________________