AbazalarKrali Dolandırıcıdır ama farklı bır sekilde.
Knight Online0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- AbazalarKrali Dolandırıcıdır ama farklı bır sekilde.
-
01-10-2019, 04:24:39Oncelikle arkadaslar ozellikle pazar yapan arkadaslar(BUYİNG).Bu adam gunde 40-50 gb kazanıyor nasılmı suan bunu okuyup her kimsen senin bunu yapmıyacagına guvenerek yazıyorm. İste bu .....cocugu yuksek miktarda np si var clanını g3 yapms.Ve clana 35lw bir eziq alms bu bazar yapan arkadaslara diyorki sa oyunu bırakıyorm carım soyuldu tek g2 clan kalmış(g3 oldugu halde)istersen onuda sana vereym istersen bedava 1daha oyuna girmem saten:S boyle diyor.Bir hikayemi anlataym size 75m im vardi.Mutluydm amacm sadece assas dizmek kotu bir char olsada ardreamda zevkini cıkarmak.Kırmızı kutu alıyordm 50 tane sonra bu o cocugu geldi Yukarda yazdıgım aynı seyi dedi.Ben bunun uzerine daha mutlu oldm.Town attm yanına gittm clana aldı.Clanı devretti o anda pm den allah razı olsn felan diyorm ama bir baktm clan bende deil :S o anda ata girdm atta dual +8 md 8chitin set felan adam bana anında tek ettı 45m kalıd bu sefer adam obur ucuna gitti fırsat olarak buldum geldi kesti 20m kaldi(Beni kesen AbazalarKrali deildir.Baka bir yakınıdır)Ve bana diyorki kalk sana parani verrm diyor. 50m mi calmak yetmemis gliba:S sora pm den yazdm nedne bole serefsizligi yapıyorsnz adam bana dediki: Bu dunyada herkes bize diz cokecek! Ve ayrıca bu adamlar eziqleri ata alıyorlar sanmayın ki kac tane +7 shard lı gitmistir oraya. Orda bir saglam kisi bile vs ye girmemstr olsa bile AbazalarKrali yardım etmistir. Beyler bende size baska bir para kazanma yontemi gostereym.. pazar yaparken itemsz yapn sonra bunun clanına girin ata soksunlar.O anda itemlerinizi takın zengin olursunuz.. Bu adamların parası calınırmı calınır. Calınsa bile hic birimiz sikayetci olmayz emnz. Bugn bana tekrar soledlr ben bu sefer yemedm arkadaslar ozellkle pazarcılar Bu adamn clanına girersenz paralarınz gider itemnz varsa s*k*n bu adami. Sizin de yorumlarınızı gormke istiyorm... __________________