Merhaba beyler.. Oncelikle Kendimi tanıtmak istiyorum ben Şahin Akıncı bartın (Amasrada) kuruyemiş dukkanım var Ve uzun zamandır K2 Network urunlerini satıyorum.. Şİmdi Esas Konuya gelelim. Forumda gezinirken Siyahbocek Adlı magenin satlık olduğunu gordum ve Mail adresini ekledim.Herneyse konuşma başladık fiyat konusunda felan anlaştık.Ardından hesap numarasına 1750 ytl havale yaptım. Ama burda Onemli bi Konu var havale yaptığım Hesap kendine ait değildi arkadaşımın Dedi ve Gondermemi istedi. Parayı gonderdim Ama paranın gelmediğini soyledi. 1 2 gun bekledim EFT gec gidebilir belki diye ama yine gelmediğini soyledi. Eywallah tamam zeki dedim Ve bu konu uzerinde biraz araştırma yaptım banka aracılığı ile felan. Gonderdiğim hesap Numarası Zeki'nin takıldığı internet cafenin sahibine aitmiş.Arkadaş parayı alıyor ama zekiye paranın gelmediğini soyluyor ve zekide bana paranın gelmediğini soyluyor. Aradan yaklaşık 2 hafta gecti Zeki'nin carının bi kac bilgisi ile carını elinden aldım ama yine onda gamerfirst uyeliğine ait şifreler var.Bu arada carı bana satacağını soylerken sadece Knight sitesindeki mail bilgileri ve ıd şifre olduğunu soyledi birde item kitleme şifresi ama nedense gamerfirst uyeliğinin şifresi ile oyun hesabının şifresini değiştiyor. Anlayacağınız bundan sonra kim olursa Olsun yan yana yada yuz yuze olmadığı taktirde babanızın oğluna bile guvenmeyin.Değinmek istediğim Konu bu . Zeki ve Banka hesap numasına gelelim.CUma gunu Savcılığa Msn Konuşmaları ve dekont ile bilişim suclarından şikayette bulundum. Lutfen Soylediklerimi dikkate Alın Ve Aklınızdan Cıkmasın.. İyi forumlar.. Şahin.. __________________