-------------------------------------------------------------------------------- Bana bir lvl kastıranın kırk yıl kolesi olurum... Ice magein olmadığı yerde Flame mage e Abdurrahman Celebi denir.... Bir swiftin kırk yıl hatrı vardır..... Komşu komşunun ks sine muhtactır.... Buffsız partynin cezasını mageler ceker.......... Işıldayan silah pas tutmaz........ Dagger alma abyss al...... Bir goblinin nesi var beş goblinin armoru var......... Potion dibin kara benimki trolldende kara...... Bir vuruşta 2 ash knight alınmaz........ Haungada yatan kongauyu potla keser........... lma civcivin ahını cıkar aheste aheste......... Abyss al Moradonda kırdır chitin cıkmassa full plate cıkar......... Lvlına bak partye al........ Buffcının şahidi swiftci..... Boss buldun kes ks buldun kac......... Sakla taşları gelir master zamanı... Gusel ıtemı kendine kotusunu başkasına duşur..... Azimle kasan lvl 70 bile yapar..... Party başkanı oturursa elemanlar yatar............ Dupe yapan banını duşunur.......... Swift siz partynin cezasıı ayaklar ceker......... olursem kabrime gelme rezer kaldırır......... lamiayla yatan worm kalkar............... Dagger alma abyss al...... Bir goblinin nesi var beş goblinin armoru var......... Bir vuruşta 2 ash knight alınmaz........ Abyss al Moradonda kırdır chitin cıkmassa full plate cıkar......... Lvlına bak partye al........ Buffcının şahidi swiftci..... Boss buldun kes ks buldun kac......... Gusel ıtemı kendine kotusunu başkasına duşur..... Azimle kasan lvl 70 bile yapar..... Party başkanı oturursa elemanlar yatar............ Dupe yapan banını duşunur.......... Sanssız mageyi abbysde keserler....... vakitsiz saldıran mageyi deruwis kesermiş....... ofke ile saldıran resserla kalkar....... Humanlık sultanlıktır....... kuzguna civcivi lwl 60 gorunur....... partyden ayrılan mageyi troll kapar....... nowa dustuğu yeri yakar....... civcivin arkadaslığı lwl 30a kadardır....... heallera guwenen ressera kallır....... eziq ruyasında kendini troll partisinde gorur....... magenin iisi party basında belli olur....... alma ezuğun ahını cıkar ex ex gulme yatana gelir başına ak coins kara gun ic***** damlaya damlaya gb olur at kralın citin giyenin boss u gormeden citini sıvama ezik cz ye gitmiş ya nasip demiş sakla potu gelir zamanı ex ini al partysini sorma kasarsan char kasmassan ezuk kalır koxpsuz partinin exi yavan olur ------------------------------------------------ Mart kapıdan baktırır wariora raptoru yaktırır!!! Rogue ile yatan delik deşik kalkar!!! Ayağını shell ine gore uzat!!! Orc dostun olacağına human duşmanın olsun daha iyi!!! 6. anahtarın yerini soliyenin 40 kıl kolesi olayım!!! Biri ex alır biri bakar kıyamet bundan kopar!!! Sakla stone ları gelir zamanı!!! Bana clanını soyle sana kim olduğunu soyleyim Rouge yuvarlanmış paperları bulmuş Swift isteyenin bir yuzu kara vermeyen zenci Ben item e item demem item benim olmayınca nova atma bana combo yaparım sana skill bug ın nesi var macronun sesi var rep vermeyeni yuhlarımmm!! (alinti) __________________