Selam Diez Halkı
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Selam Diez Halkı
-
01-10-2019, 04:07:22Arkdaşlar herkese hayırlı forumlar. Ben Bahadır Akman youtubedan tanırsınız. 2 senedir oğretici eğlendirici knight online icerikleri cekiyorum. Diezin canlanması ve daha zevkli bir sv haline gelmesi icin dieze geldim. Kurian klan kurdum aktif olarak level kasılıyor şu an. Onun dışında 15 gb butceyle ardreamda char dizdim farmlıyorum. Servera geldiğimden beri farkeden illa olmuştur gb fiyatları 3-4 tl arası yukseldi. Oyuncu sayıları da arttı. Burda bir sure oynamayı ve charımı guclendirmeyi duşunuyorum. Sabahları 7 saat civarı canlı yayın acıyorum diez ardream uzerinden. Yeri geliyor farm yapıyorum yeri geliyor parti kurup pk atıyoruz. Ancak farm esnasında ardreamın koklu oyuncularından olan 3 4 kişi oyun zevkimi tamamen mahvediyor. Pk zamanı pk atıyoruz tamam eyvallah. Ardream pk alanı isteyen istediğini yapar yine eyvallah ama 10 itemlerle sadece farmer kesen arkadaşlar lutfen biraz daha duyarlı olsunlar. İtemlerimizi kasmamız icin farm yapmamız gerekiyor. Tek yaptıkları slot tutup yarı canlı farmerlara tek skil oynayıp towndan cıkarmamak. Boyle devam ederse insanlar ne oyunu oynamak ister ne de oyundan keyif alırlar. Sizlerden ricam bu arkadaşları uyarmanız ve farmer arkadaşlara kostek olmak yerine destek olmanız. Sadece gb kasıp siteye para satanları eritin onda sıkıntımız olmasın ama item yapmak icin farmlayan arkadaşlara biraz musamaha gosterilmesini istiyorum. Boyle devam ederse serverda durmamın oynamanın bir mantığı kalmaz. Teşekkurler. Saygılar. __________________