4T benim buyur burdan...
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- 4T benim buyur burdan...
-
01-10-2019, 04:04:37soylediklerinin alayı yalan yanlış. Tamam beni hackledin. cafeden benimle beraber 2 char daha hackledin 65 lvl sCum, 70 lvl Offine... Madem cok delikanlısın beni aradın konuştuk. neden gizli numaradan arıyosun... onu da gectim 4T yi siz geri vermediniz. Ben geri aldım. Tolga yı sadece dediğin gibi 5 kişi gidip arabayla aldık, cok sağlam bi adam olsaydı. altına yapmazdı. sadece ona kahve ikram ettik.. bişey yapmadık, ki yapsak da kim bana laf yapcak bursada... Benim icin vatan bursa mekan istanbul. istediğin neyse bizden o ilram olur... ben sende aldığın diğer charları geri vermeni istiyorum... Koray illa seni bakırkoyden mi alayım...sana ozelden de mesaj yolladım beni numaranı gizlemeden ara... korkma bişey yapmıcam, yemin ederim yapmıcam... sen değil misin rollback atılcak chara sacma sapan şeyler yazıp cs ye gonderen... kiminle dans ediosun sen koray. yok cafeyi indiririm kimse gitmez o cafeye. yap ne yapabiliosan yap... o cafenin muşterisi zaten biziz. bizim cafemize ne yapabilcen.. cocuksun sen oğlum.... adam gibi ver sCum ile Offine'yi geri.... onları da gelip almıyayım... __________________