JusteriniBrooKs clanı hakkında
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- JusteriniBrooKs clanı hakkında
-
01-10-2019, 04:02:09Oncelikle bu clanı devir aldım ben kurmuş değilm... Clanımızdan cıkan arkadaslarımız oldu ceşitli nedenlerden dolayı kendilerine gore haklılar demek istediğim clanda drop konusunda guvene bileceğiniz biri varsa yada oylama usulu olarak secim yapılsın isterim bu sekilde clanı devretmek isterim emek verildi sonucda patlatmak gibi bir duşuncem yok. Bugun tansiyon yukseldi nerdeyse gun boyu afk oldum diyebilirim sonucda.. Daha onceden cıkan droplar hakkında ise sunu soylemek istiyorum iron neck ve ironbelt clan baskanına verilmesini kararlastırdık kabul edenler oldu ve verildi (TOSUNCUK) ve ardından bazı itemler paylasıldı herkez hakkına duşeni fazlası ile aldı kimse diyemez ki ben almadım gonul rızası ile vermiş oldumuz iron neck ve ironbelt de hic bir hak taleb etmiyorum tukurduğumu yalayan bir insan değilim... TOSUNCUK ile bu konudada konusduk kendisi bu konudan rahatsız bu droplarıda gb ve item ile karsılıcağını soyledi clan olarak ortak noktada toplanıldı.. Karalama olmasın bu saatten sonra kimsede demesin TOSUNCUK size bunu yaptı ve gitti... ORC olma ve NCS basma sebei ise oyun icerisinde gelen kufurlu pm lerdir kendine gore haklı.. Burdan clanımız icerisinde tek bir kişi bize db atmıstır oda B3r4mus dur (iron neck) Herkez biliyodur sanırım ama yeni bir konu acılmıs forumda (darknetherill) Tolga glass belte db atmıs die bir yorum yapılmıs bu yorumu yapan kişi ise 4joker olaraak geciyo... Glass belte gelince db falan atan olmadı item tolga (darknetherill) e duşdu ve trade den itemi clan baskanına vermişdir ss leri mevcuttur.. SON OLARAK 4joker arkadasımız ventimize gelerek forumdaki yazıları yazmadığını soyledi bu sahsın kendisi olmadığını savundu doğru yada yalan canlı sahitleri var (vente olan arakadaslar) __________________