Bu akşam ki İsilon sırasında Maxi'nin isilonu kaptırması sonucu clanımızın sevilen uyelerinden EFEEEEEE nickli İnan icin sarf ettiği sozler sonucu bu konuyu acmak istedim. Maxi isilonu kaybettiği icin İnan kardeşime "Topal" gibi aslı olmayan bir hakarette bulunmuştur.İnan kardeşim birkac sene once cok ağır bir kaza gecirmiş ama şimdi cok iyi durumdadır.Maxi isimli yaşam unitesi bile demeye utandığım bu insan sadece isilonu kaybettiği icin,sadece sanal alemde duşureceği bir itemi kaybedeceği icin bu duruma duştu ise ben az once yaptığım gibi Delos'a gidip Maxi'ye kufur etmekten başka yapacak birşey bulamıyorum. Olmayan birşeyi varmış gibi alay konusu yapmak acizlikten başka birşey değildir.Bu karakter bir insan eminim Rof icin vatanını bile satar. Ben bu konuda ne EFEEEEEE'yi ovuyorum nede EFEEEEEE'nin daha onceden yaptıklarını.Bende İnan kadar hatta sinirlenince ondan daha ağır kufurler eden bir insanım ama bu yapılan inanın ne Turkluğe ne Muslumanlığa nede İnsanlığa sıkar. __________________