Evet forumda bir tartışma başlamış ve konu '' DaHaCKeR ''. Karakteri 61 lvl de gercek sahibi Umut arkadaşımdan satın aldım ve kendisininde bildiği gibi ozel nedenlerden dolayı 65 lvl deyken satmak zorunda kaldım. Fakat goruyorumki charı satın alan arkadaşlar hem charın adını rezil ediyorlar hem de charın adı uzerinden prim yapmaya calışıyorlar. Topic acmışlar cz rankta en fazla np kasan kişi DaHaCKeR 19k ile. Siz daha fazla kasanı gordunuz mu? şeklinde... Ve bir arkadaşımızda alın size 19k kasan DaHaCKeR diyerek vs de kestiğinin ss i ni koymuş forumda (Kendisine bir lafım yok). Bunun uzerine de reklam kokuyor bu topic diye yorumlar gelmiş (kendi adını duyurmaya calışıyor şeklinde). Şimdi canımı sıkan noktalara gelmek istiyorum: 1. si topic i acan arkadaş ben dahackeri kullanan kişi değilim oyle gordum cz de ve yazmak istedim demiş. Topic i acan kişi : gatee Benden charı satın alan kişi : [email protected] Yalan soyleyerek kendini bu kadar duşurecek bir insan olduğunu bilseydim sana o charın mp recovery daggerini bile SATMAZDIM! Geldiniz oğrenciyiz bu kadar para verebiliriz dediniz bende lazım olduğundan size sattım. 2 gun gecmedi paranız olmadığı halde Chitin +8 set cektiniz. KOCA BİR YALANSINIZ. 3gun icinde NCS bascağınıza soz verdiniz. KOCA BİR YALANSINIZ. Bari characterin adını karalamayın... 2. si bazı arkadaşlarımız vay ezik, o kim be gibi laflar etmişler. Afedersiniz ama charın sahibi olan arkadaşımız siz yokken daha bu oyunu oynuyordu ve minor combo konusunda ustalığını ispatlamış bir kişidir. http://www.youtube.com/watch?v=r2ftgaYMOL0 Linkte Girakon serverinda neler yaptığını gorebilirsiniz. Atıp tutarken biraz araştırın, kim ne imiş ne değilmiş ona gore ahkam kesin. Eğer bu video sizi kesmediyse youtube ye girip DaHaCKeR yazarak nicelerini seyredebilirsiniz. NoT: Bu yazı Umut arkadaşımızın haberi olmadan yazılmıştır. Reklamını yaptırıyor vs vs şeklinde gereksiz msj lar atmayınız. Yazının yazılış amacına gelince; http://www.frmtr.com/akara/1458627-c...rakam-kac.html işte bu topic yuzunden yazılmıştır... Umarım bir an once NCS basılır. Herkese iyi akşamlar dilerim. __________________