Merhaba Tum Akara Halkı; Oncelikle tum kardeşlerimin gozlerinden, yaşıtlarımın yanaklarından ve buyuklerimin ellerinden operim(Saygıyı hak eden insanlara diyorum). Ey Akara halkı size bir soru soracağım "Biz Napıyoruz" bu oyun nereye gidiyor kimse gormuyormu herkezmi gormemezlikten geliyor, inanın biz turk halkı bile bile goz gore gore kendimizi oldurmekten başka bi işe yaramıyoruz. birisi cıkacak yorum yazacak dicekki nediyor bu mal ya bakın arkadaşlar bu konuda gercekten cok duyarlıyım şuan oyunun hali belli bilen biliyor 2 ay oldu ben bu oyunu hacklendiğim icin bıraktım hani derler ya her işte bi hayır vardır cidden cok doğru bıraktığımdan beri sosyal hayatım inanılmaz guzelleşti geziyorum eğleniyorum arkadaşlarımla okeye gidiyorum kız arkadaşımla dolaşıyorum herkezin yapabileceği şeyleri soyluyorum ben size bunlar cok zor değil demek istediğim şu ki oyunu bırakın demeye hakkım yok ama bırakmak hepimiz icin cok hayırlısı olacaktır inanın bazılarınız dicekki yaw ben gercekte bu kadar dostluk yaşamadım ama unutmayın her iyi şeyin sonu vardır bu boyle geldi boyle gider yarın bigun askere gidiceksiniz gelince evleniceksiniz ve bakacaksınız ki geriye vay be ne kadar senelerimi boşa gecirmişim diceksiniz şimdi diyebilirsiniz daha 2 ay olmuş ne zırvalıyorsun inanın ben cok kez bırakmayı denedim bıraktım 5 ay oynamadım 4 ay oynamadım o yuzden her bıraktıgımdada rahatladım donmemin nedenide hep dostluk arkadaşlık oldu şimdi ne kadar olsada kararımı verdim benim bir geleceğim var sonucda kendimi duşunuyorum ve inş tekrar başlamayacagım hani bazılarınız der sigara icenlere bak ne kadar boş paralarıyla zehirleniyorlar knight da boyle bişey değilmi sizce ? paranı premium alarak harcıyorsun gb alıyorsun sonra koxperler gelip seni kesiyor sinir stres yapıyorsun kufur ediyorsun ahlakın bozuluyor cabası lafı cok uzattım ey akara halkı biraz duşunun şoyle aynanın karşısına gecin diyinki bu adam doğru diyorsa ileride nolur bi kendinizi hayal edin ileride gorun bana hak vereceksiniz ben herkezi duşunerek soyluyorum bunları icimden gelerek yazıyorum hepsini samimiyetimle soyluyorum sizin iyiliğiniz icin herşey ben sizi duşunuyorsam siz kendinizi duşunmuyorsanız o sizin bileceğiniz iştir arkadaşlar herkeze selam ederim kendinize iyi bakmanız dileğiyle WeKing BioKoLiq (Bırakmadan onceki charım) __________________