Selamun aleykum, Bir sure once oyunu bırakmıştım şu sıralarda geri donmeyi planlıyorum. Cz de ve ardreamda EBABIL clanıyla oynarken bu CitiCiti arkadaşımızla rekabet icerisindeydik. Surekli frmTR icerisinde bir ilgi cekme peşinde, başkaları uzerinden ekmek yemeye calışan bu arkadaşımız sacma sacma yorumlarıyla goze girmeyi planladı. Atılan SC'li vs de kendisini kaybetmiş olmama rağmen, bu zaferi bile klasını gosteremeyerek sergilemesi beni acıkcası guldurdu. Sağda solda karakterden bahsediyor. 7-0 one gectiğim VS de sağdan soldan item toplayıp skoru dondurmeye calışan sen değil miydin desen, ismini inkar eder. FrmTR uzerinde yaptığı her yorumda arkası kılıc kalkan karakterli(!) arkadaşımızın caresizliğini gozler onune sermek istedim. Burada asıl amac, kazanılan bir vs değil; VS icin kaybedilen bir "KARAKTER." bir sure icerisinde donuş sağlayacağım. "Benimle sidik yarışı yapan, ancak kektir. Bilirsiniz, sessiz atın ciftesi deve teper ki pektir." NOT: Kupe cıkartma tamamen yanlışlıkla olan bir durumdur. Sağ click oynadığım icin aniden inventory acılınca kupe cıktı. Onu geriye takma cabam da cabası.