TeK Gecelik kacamak kalbi ve degerli itemleri olan yapmasın
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- TeK Gecelik kacamak kalbi ve degerli itemleri olan yapmasın
-
01-10-2019, 03:28:35eet arkadaşlar direk konuya gircem olumsuzluk koxpu cıktından beri oyun daha da berbat oldu tek spıke attım adamı şimdi kesmek icin 10 dk uraşıyorum nese bende koxp indirdim ve actım 1 kereye mahsus seri minor seri mana can botu ve olumsuzluk butun illagel herşeyi actım ht on kapıdan adamları kese iceri girdim 5_6 kişi aldım ve yattım adalet nerde dicekseniz koxp actım 5 dk surmedi arena gibi bir yere tp oldum ve bir gecelik kacamagın sonu boylemi olcaktı dedim ilk 10dk icinde de arenaya tp yapıldım ve ardrem de halla koxper var clan dan yazıyolar nese koxp kullanmayıda bilmiyom healt felan yazıyo abanıyom 222222 diye olumsuz oluyon acaba ben mi kendimi tp yaptım diye duşundum cahillik işte sonra yalnız olmadıgımı kesilince anladım 2 human kesti beni tabi koxp kapatmıştım onlarda koxp var yatmıyolar birbirimize dalıyoz tabi ben yatınca 50 np ve exp gitti bdw gibi sonra karus lar da geldi baya kalabalık olduk birbirimizi kesiyoz boş durmak yok yola devam np kasıyoz sonra acaba gm tp yaptıda tam banlıcakken dc mi oldu diye duşundum cunku o yeri unutmak mumkun degil 75 lwl warrıorum sucsuz yere banlandıgı yer oraya tp olup ban yemiştim nese herkes sonra cıkamıcaz burdan kaldık dedi ne yaptıysak cıkamadık sonra şu bdw ye her yerde girebilme imkanı oldugu aklıma geldi ve bdw bekledim bdw ye joın dedim 10 dk gecti bdw ye de girmedi tam alt f4 cekcem bir baktım bdw ye aldı koxp kullanmayı bilmedim icin human karus hepsi bana duşman tam ayaralama yapamadım nese bdw de humanlar koxper gorunce Dinsizin hakkında imansız gelir hesabı bende actım cat cat kestim bdw mi kazandım alt f4 cekip masautune dondum ve koxpu sildim KOXP İCAT OLDU MERTLİK BOZULDU __________________