anaxunamun Ben bıraktım ve bu sekilde oynuyordum ilgilenene nacizane tavsiyelerimdir.
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- anaxunamun Ben bıraktım ve bu sekilde oynuyordum ilgilenene nacizane tavsiyelerimdir.
-
01-10-2019, 03:25:23Bende artık oyun bıraktım , oğlumla ilgileniyorum artık unumu eleğimi astım, mage oynamak isteyen kişilere şunu soylerim oynamak istediğiniz mage turunu secin a- Parti magesi b- Serbest mage a-Parti magesi : ice olur, olmek uzere olanı ceker , vs yapmaz , olmemek icin partinin arkasında kalır, oleni olay yerine ceker ;moraranı yeşilleneni durumundan kurtarır , ferah bi ortamada tp eder , 3-4 karsı ırktan ataker arasında kalanı ,hemen dibinde bile olsa tp eder, PARTİ CHATTE YAZILAN HERSEYİ OKUR , OKUMAYANI UYARIR , OKUMAYAN İLE BİR DAHA PARTİ YAPMAZ , priestin olmemesine gayret eder , gelen karsı ırktan kişilere buz atarak felc eder, kendisine birisi dalarsa dondurur ve yanına parti elemanların tp eder manası oynamayan canı inip cıkan warrioru yanına ceker , roguenin canı ne kadar azalırsa azalsın manası deli gibi inip cıkmadıktan sonra cekmez . Partiyi np yi kazanacak pozisyona sokar olume gondermez ,sıkısınca ortalık partinin town cekmesini soyler kendi uygun mekana kacar sonra herkezi o uygun ortama tp eder sozunu dinlemeyeni partiden atar . Aklıma gelenler bunlar hoşcakalın. b- Serbest mage : flame olur canı nasıl isterse o sekilde oynar. __________________