Oncelikle S.a arkadaslar duşuncelerimi sizinlede paylaşmak istedim. Hergun foruma 2-3 tane topic acılıyor hack yedim diye peki neden ?? Neden charlarımız benzer zamanda hackleniyor neden bu kadar sık hackleniyoruz vede en onemlisi neden diğer serverlara oranla Ronalk hack olayları daha fazla ?? neden hack yeriz : a.kullandığımız illegal programların icinde olan keyloggerdan b.girdiğimiz sitelerden bulasan trojenlerden c.dosya paylasımından bu ihtimal arasında en yaygın olanı b şıkkıdır bence cunku oyun ile ilgili koxp wh kullanmasak bile bircok foruma gryrz orneğin en yaygın site FRMTR neden aynı anda hackleniyoruz : aynı anda hacklenmemizin 2 nedeni vardır a.ya resmi site hacklidir login olduğumuzda şifrelemz calınıyordur b.charlarmız aynı kisi tarafından hackleniyordur neden Ronalk : hic foruma dikkat ettnizmi diğer serverların forumuna ben ettim.. en cok topic acılan en cok user bulunan en yoğun forum Ronalk bolumu ( tabi en cok hacklendim konusu acılan bolum ) peki şuna dikkat ettinizmi frmtrye yeni uye olan konulara bugune kadar hic hack yemedim diye yorum yapan insanların cok kısa bir zaman icinde hack yemesi ? bana sorarsanız tum bunlar tesaduff olamaz iftira atmayı sevmem ama bunuda yazmak zorunda hissettim kendimi sitede trojen var .. bunu yazarken siteye emeği gecmiş gecesini gunduzunu katmış adminler uzerlerine alınmasın sakın sozlerm o 3kuruş icin yapmayacağı maymunluk olmayan ******** modlara.. bizler bu oyunu gunun yorgunluğunu stresini atmak icin oynuyoruz sinir olmak icin kendimizi uzmek icin DEĞİL.. duşuncelerimi yazmak istedim buyuk ihtimal banlanacağım forumdan ve bu konuda silinecek ama olsun TEKRAR TEKRAR GENE ACACAĞIM .. insanların emeklerini calamazsınız CALDIRMAZLAR __________________