İyi akşamlar herkese . biliyorum 2 altta post var fln diceksiniz ama onda ki başlık farklı :P Bulundugum Clan Humanken Oynadıgım charı destekleyen charın sahibinin de temizliği ile sizler tarafından kral secilmiş olmaktan dolayı; EŞ - Dost larımıza Haber vermek acısından Bir konu acıyorum. herkesin uzerinde az da olsa bi faydamız olmustur. Nankorler haric Bu Ay Ki Krallık secimlerinde Human Olan arkadaslarımızın oylarını gerek - Saltanat Doneminin son bulması , gerekse Ardream den cıkan 1 kansızın ardream in adını kotulemesi ve coluk cocukca hareketler yapıp milleti bezdirmesinden sonra , benim 2.5- 3 Yıllık ardream Playerlıgım zamanımda ve sonrasında benden desteklerini esirgemeyen 4INeGaTiF ( Yunus ) Kardeşimizin Kral olması icin oylarınızı şahsi olarak beklerim.... İlker ( ChirqeF) in de sayısız emeklerinin olduğu bu clandaki bir kardeşimizin Kral olması gerek Human IRKI gerek se Ardream Player ları acısından değişiklik olacaktır . Şahsi Fikrim dir. katılanlara saygı duyarım katılmayan lara tşk lerimi sunarım. Art niyet arayanlara lanet lerimi sunarım ) Vote Play4FuN -- 4INeGaTiF her ne kadar kafama catapult yağdırsalar da __________________