Herkes actı bende accam baanee:Pbenide nassı biliirdiniz daager_solate [salata:P]
Knight Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Herkes actı bende accam baanee:Pbenide nassı biliirdiniz daager_solate [salata:P]
-
01-10-2019, 03:10:42ya hrkes acmış bnde accim dedim pei nassı bilirdiniz dAagger_solate ardreamde cou kişiyle vs yapmışlıım war kesilsemde kessemde vs lerime karışanlara ana bacı duz gitsemde butun orcları sefiyorum ... walla banlandıımdan beri beramus ardreami cok ozledim arkadaşlar k2 8€ icin banladı bankaya gittim 80ytl havale parası istediler şimdik toplam 95 ytl felan toplamam lazım actırmak icin tabbe... yeni itemlerimin tadını cıkaramadan banlandım itemlerim:+8 md +7 shard +8 md olck ban acılınca +6 plate dd 25 +7 chitin set +9 dual dex 9 ring dex 8 belt +8 9 kolye +8 dual earring,fp +5 spear 20 boots half plate spear 20 kask[ clan the darkstı en son girdiim mrrokku nun clanıydı] np: 3x.xxx pu kadar samet abime slm ... işte hatıra savaşta human towna inn kescem başıma musallat olan humanı vs ye aldım koşeye gm duştu ortamıza hakem niyetine gariiiii tabi o humanın kurtuluşu yok gm gelsede kestim muahha sonrada toplu human tecavuzune uğradım mauhahda __________________