arkadaşlar :S:S:S:S:S:S [email protected] bu kullanicyla karakterlerdi takas edicektk.. adam beni hackledi :S ilk ben verdm şifreyi fln:S bu adam 63 lvl priest orclarda DeadlyPoison nicki.. fotosu var onun karakterle oyuna girdiğime dair.. Ayrica aramzdaki konusmalarida kaydettm :S oyuna giriş IDsi : mrsazaphan22 ( adamın ) şifreyi hemen değşmiş...... -------------------------------------------------------------------- The The LoL size bir titreşim gonderdi. * The The LoL size bir titreşim gonderdi. * The The LoL size bir titreşim gonderdi. * The The LoL : berker abi Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: ? The The LoL : girdin mi bdw ye Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: a.q DC oldm smdi:S:S:S The The LoL : Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: bdw deyken The The LoL : ben bdw deyim exp i alayım cıkarım Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: kazanionuz mu The The LoL : yok The The LoL : yenilioz The The LoL : Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: cık istersen The The LoL : %3 verio yaw The The LoL : The The LoL : 2 saat demek xd The The LoL : ben char acam The The LoL : char actım Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: ok The The LoL : birazdan item atıcam The The LoL : tmm ben itemi atıyom Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: ben attim The The LoL : neler bıraktın Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: armor Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: bide graham Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: hp pot mp pot The The LoL : kl The The LoL : k Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: şmdi karakternle gireim sende benmkinle gir The The LoL : yaw şifre yanlıs diyordu odum koptu ** The The LoL : 3 kere denedim Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: haha The The LoL : ilk ben giriyim xD Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: lol ayni anda Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: a3 te gorusrz The The LoL : tmm Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: oyundamsn suan cık hadi Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: ? The The LoL : ciktim The The LoL : tmm attim The The LoL : napıyoız şimdi Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: karakterlere bi girelm The The LoL : tmm The The LoL : mrsazaphan22 nurdene4486 Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: mafioz178 28091988 The The LoL : a3 Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: a3 gel The The LoL : maradon gel * The The LoL size bir titreşim gonderdi. * Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: nerdesin Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: maradondaim The The LoL : inn Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: bak şmdi Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: knightonline i ac Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: www.knightonlineworld.com The The LoL : charın id si neydi Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: mafioz178 Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: 28091988 The The LoL : tmm The The LoL : girdim The The LoL : What is the name of your first pet? diye soruyo Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: simdi Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: değiştir sayfai Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: sayfayi Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: refreshle The The LoL : maiden name Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: whats your mother's maiden name gelecek Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: tmm The The LoL : evet Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: maria The The LoL : 1 saniye The The LoL : sure The The LoL : aşımına The The LoL : uğradım Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: ilk oğretmenin adı ? Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: nasi yani? The The LoL : yani sayfa goruntulenmedi The The LoL : yenile yapıorum Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: tkrar dene The The LoL : tmm Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: simdi sen soyle Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: oğretmeninin adı The The LoL : Muşteri hizmetlerine ulaşmanız icin once giriş yapmanız gerekiyor. dior The The LoL : :S Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: tekrar relog The The LoL : mykol a giremiom ki Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: log in ol The The LoL : olucam The The LoL : off The The LoL : sikecem ya Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: zzzzz The The LoL : lol The The LoL : ben dc oldum Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: evt gordm Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: hadi websiteyi hallet ama Berker - yaşandi bitti, saygisizca aldatmanin tadına varinca, doğru soylesen kimin umurunda..: sende soylesene bu arada. * * Aşağıdaki ileti tum alıcılara teslim edilemedi: sende soylesene bu arada. ------------------------------------------------------------- ben DC oldm dedi ve ckti.. benim karakteri ve kendi karakterinin şifresini değştirdi... orclardan CruelOrc claninda bu adam... Lutfen CruelOrc clan lideri bu adami claninda barindirma.. ve orclar lutfen bu adami dişlayin... partynize almain.. Benim karakterimin Nicki : Mafioz (human) bu karakteride aynisini yapin... eğer bana yardim edebilceğnizi dusunuosanz msn : [email protected] yardimlarinizi bekliyorum... Sinirlerim alt ust oldu... __________________