Evet Sonunda Beklenen Odu Ben de Hack Yedim
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Evet Sonunda Beklenen Odu Ben de Hack Yedim
-
01-10-2019, 02:56:25Bakmayın başlıkta hack yedim dediğime aslında hack yemedim. Benimki bile bile lades demek gibi bişey. Aylardır cok iyi anlaşıp cok iyi muhabbet ettiğimiz, yaşca benden kucuk olduğu icin kardeşim dediğm birisi aldı itemlerimi. Mage den sıkıldığım zamanlar eğlence yaparım diye dizdiğim bi ardream charım vardı. İtemleri saydığımda bi bakayım dediği icin verdim şifremi. Girdi, baktı ve cıktı. Sitede sorun olduğu icin şifremi bir turlu değiştiremedim. Gece gec olduğu icin de uşendim biraz, yattım. Bu gece işten geldiğimde hazır olduğum manzarayı gordum. Ben de aynı onun yaptığı gibi sadece girdim, baktım ve cıktım. Cok kolay olmadı o itemleri yapmak +8md ler elf beltler ve pp ler... Cok onemli değil gene yapılır, imkansız değil. Ama benim en cok icime dokunan, kardeşim diyecek kadar yakın olduğum insanın bu gaflete kapılmış olması. Siz de haklısınız, biliyorum babana bile guvenme bu oyunda diyosunuz şu anda ama bazen insan boş bulunabiliyor işte insanlık hali. Kusura bakmayın cok uzattım, sizin de canınızı sıktım. Sadece dertleşmek istedim. Belki de kendi kendimi teselli etmek icin yazdım, belki biraz moralim duzelir diye. Hepiniz sağlıcakla kalın arkadaşlar. Herkese iyi oyunlar. Saygılar. __________________