AVİSMT2 OYUN TANITIMINA HOŞ GELDİNİZ. AvisMt2 AnaSayfa İcin Tıklayınız. AvisMt2 Fecebook Sayfası İcin Tıklayınız AVİSMT2 KURUCUSU KİMDİR ? Merhaba Arkadaşlar Kendimi Tanıtıyım ; Adım Alican Soy Adım Demirci 1997 Tarihinde Trabzon/ Macka'da Doğdum. 2009 Yılından Beri Metin2 Oynuyorum. Erzurumda Uni. Oğrencisiyim Avismt2'yi Ws'lik Server Olarak Tum Kodlamasını Ben Yapmış Bulunmaktayım. AvisMt2 Kesinlikle Edit Olmayacaktır. Adım, Şerefim ve Namusum Uzerine Yemin Ederim. ! NEDEN AVİSMT2 ? Neden AvisMt2 Cunku ; AvisMT2 Diyer Ws'lik Serverlerden Daha Farkı Yapısı Bulunmaktadır. ve En İnce Ayrıntısına Kadar Kodlar İle Tamamen Ws'lik Server Tutkunlarının İstediği Şekilde Kodlanmıştır. 2.si AvisMT2 Kesinlikle Edit Satışı Yoktur. Edit Satışı Olmayacaktır. Oyundaki GM'lerde Bile Edit Yoktur. Kod İle Guclendirme Yapılmaktadır. 3.su Oyunumuz Dazy Hackshield Tarafından Korunmaktadır. 4.su Oyunumuz Netmarlis ' Firmasında %100 Saldırı Koruması İle Barınmaktadır. 5.si AvisMt2 Diyer Ws'lik Serverlerden Tamamen Farklıdır. ve Hepsinden Ustundur ve Turkiyenin En İyi Ws'lik Serveridir. (Oyuncu Coklu Acısından En İyi Oldugunu Kast Etmiyorum Fakat Piyasada Bulunan Serverlerden En İyi'sidir.) AvisMt2 Para & Ep Odullu Lonca Turnuvaları ve 1 v 1 Turnuvaları olacaktır. AvisMT2 Oyun Tanıtımı ; HER HAFTA PARA & EP ODULLU LONCA TURNUVASI VE 1 V 1 TURNUVASI !!! Oyunumuz Tamamen Editsizdir. 104 Level Başlanğıc - 105 Level Bitiştir. Tum Haritadaki Slotlardan 30 Saniye İcinde 105 Level Olabilirsiniz. Beta İtemleri Mevcuttur. (İstenen İtemler Ejderhadan Cıkmaktadır.) (Nesne Markette'de Satılmaktadır.) Gereksiz Efsunlar Kaldırılmıştır. (5 Dakika İcinde Tum İtemlerinizi 5/5 Yapabilirsiniz.) Skillerinizi ve Temel Becerilerinizi " Perfect " Olarak Alırsınız. Sersemlik Bugu Yoktur. Tamamen Fix. Skill Atarken Hp Duşme Tamamen Fix. Sorunsuz 4 Envater (Taşma Yoktur) Taşlar ve Cevherler %100 Gecer. 4 CH'li Ejderha Odası (Ozel Şifreleme Mevcut) Sorunsuz 9.Kat Kule (Anket İle Azrail Sandığından Pul,Pence Cıkacakmı Sorulacak) Sorunsuz 25 Adet Pet Sorunsuz 250 Adet Kostum (Şapka,Kiyafet) Sorunsuz Ozellik Veren Sac Stilleri (Oğretmenler'de Satılır.) Sorunsuz 1 v 1 Turnuva Alanı. Sorunsuz Lonca Ortak Deposu Sorunsuz Lonca Casus Sistemi Aktif. Sorunsuz Npc'ler En İnce Ayrıntısına Kadar İtemler Ekli Sorunsuz Ozel Npc (Krallık Değiştir,Skill Sıfırla,Statu Sıfırla,Kahraman Olm vb.) Sorunsuz Envater Kilitleme Sistemi Sorunsuz Damegeler. CH Kapanma Sorunu Yoktur. Firewall Ve Saldırı Korumaları Aktif Dazy HackShild Son Surum Ozel Sağ Menusu Ozel Kac Slot ve Oyuncu Oldurdunu Gosteren Tablo (Sol Alt'da) Sorunsuz Hızlı Kanal Değiştirme Sistemi Sorunsuz " f5 " Tuşu İle Acılan 5'li Efsun Botu Sorunsuz Ticaret Sistemi Kapalı Oyuncuya Mesaj Yollaya Bilme Ozelliği Sorunsuz Gelişmiş Oyun Secekeleri (Goruldu,Yazıyor,Oyuna Girdi vb.) Sorunsuz Tek Tık Biyolog Sistemi Sorunsuz Gemi Savaşı Sistemi Sorunsuz Oyun Alanı Sistemi Sorunsuz Edit Kontrol ve Silme Programı Ve Bir Cok Ozellik AvisMT2'de Sizleri AvisMT2'de Gormekten Mutluluk Duyarız Şimdi de Resim'ler İle AvisMT2'yi Anlatalım AvisMt2 Npc'ler ; Zırh Satıcısı ; Silah Satıcısı ; Market ; Madenci ; AvisMt2 Ozel Npc; TekTık Biyolog ; AvisMt2 Donuşum Sistemi ; Evet Arkadaşlar Gorduğumuz Gibi Mavi Celik ve Triton Donuşumunde ve Kask ve Ayakkabı Donuşumunde İtem İstememektedir. Beta Yapmak İcin Pul,Penceye İhtiyacımız var Pul,Penceyi Ejderhadan Elde Edebiliriz, veya Nesne Market'ten. AvisMT2 Lonca Depo Sistemi ; Oyun Alanı Sistemi ; Oyuncularımızın Eylenceli Vakitler Gecireceği Oyun Alanı., 1v1 Turnuva Sistemi ; Gemi Savaşı Sistemi ; Ejderha Sistemi ; Şifre Girdikden Sonra Rasgele Matematik Sorusu Sorar., Ejderha Odasında Sadece Ejderha Bulunur ve Ejderhayı Oldurmek icin 15 Dakikalık Zaman Dilimi Ayrılır. Hızlı Ekipman Değiştirme F9 Tuşu İle ve Kırmızı İşratli Yerden Acılır ; 250 Adet Sorunsuz Kostum Sistemi ; 25 Adet Sorunsuz Pet Sistemi ; Dazy HackShiel Son Surum (Surekli En Guncel Surum Olacaktır.) AvisMt2 AnaSayfa Tıkla
- ReadBull.net
- PVP Server Tanıtımları
- Metin2 Private Serverlar
- AvisMT2 # En iyi Ws'lik Server / Editsiz / Para Odullu Turnuvalar