13,12,2008 tarihli BOSS event ve GM hakkında..
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- 13,12,2008 tarihli BOSS event ve GM hakkında..
-
01-10-2019, 02:53:06Boss evente gittim.Boss event bitene kdr 4 kutu alabildim kutuların hepsi boştu . Coğu arkadaşıma sordum ve onlarda kutuların hep boş olduğunu soyledi. Cok az kişi drop alabilmiş. Bana kalırsa bu GM lerin Knight Online oyuncularının gozlerini boyamaktan başka bir şey deil. Drop cıkmış yada cıkmamış orası ayrı bir konu fakat, Bu kadar koxper varken, Bu kadar tbl, wh, vs varken niye boyle sacmalıklarla uğraşıyorlar? GM ler acaba online olduklarını mı kanıtlamaya calışıyorlar? Ne border larda rahat var, ne Rlb de. SS koyma gereği duymuyorum elimde 20 den fazla kişinin SS var zaten herkesin bildiği kişiler. Şu pisliklerden bi arındırsınlar oyunu, ondan sonra event mi yapcaklar, ne b.. yiceklerse yesinler. Adam dunya para verip Platinium , cash vb alıyor, Kendi parasayla rezil oluyor. Sinir olmaktan başka bir şey değil. Diğer yandan Koxperler 300/500 k ya np sini de kasıyor muhtemelende buyuk keyif alıyorlardır. Yaklaşık 6 aydır premium almıyorum gerek te duymuyorum. Bizler oyunu ne icin oynarız ? stres atmak icin yada oyun hobimizdir. Ben bu oyuna para vericem, diğer yandan adam oyunun acığını bulmuş beni paramla rezil edicek. Bundan daha mantıksız ve aptalca bir şey duşunemiyorum. Bu benim kendi duşuncem. Bu adamlar ne icin para alıyorlar oyunu guvenli ve oynanabilir hale getirmek icin. Eğer sorumluluklarını yerine getirmiyorlarsa slogan belli< NON PREMİUM USERS> __________________