Serverımız daha yeni acılmıştır. Rakiplerinle mucadele etmek, mukemmel lonca savaşları yapmak ve super bir oyun keyfi yaşamak icin sende aramıza katıl ve gecikme ki yetişmek zor olmasın. Sonucta ilk defa bizde goreceğiniz donuşumler var. Tanıtımımıza Başlayalım Artık... ONEMLİ NOTLAR : • Server yeni acıldığı icin doğal olarak oyuncu sayımız az bu yuzden tek ch acıktır. • Oyuncu sayısı arttıkca diğer chler acılacaktır. • Azrail ve Beran-Steaou (Mavi Ejderha) colde 15 dakikada bir her ikisinden de 5 adet cıkmaktadır. • Kostumler ve Petler Orumcek Barones 'inden duşmektedir. Orumcek Barones' i Orumcek zindanı 3. kat sonunda bulabilirsiniz . • NP Sistemi eklenmiştir. Kazandığınız her 1000 np puanı icin bir hediye alabilirsiniz. (Hediyelerden pet kostum gibi guzel hediyeler cıkabilir.) • Oyuncu sayısı arttıkca bosslar yetersiz kalacağı icin her hafta boss ve metin eventleri olacaktır. • Bar kasmak icin metin ve boss kesebilirsiniz. • Bossların ve metinlerin kolay kesilmesi icin +%100 olumsuzlere karşı guc veren 2 adet boss1 ve boss2 taşları eklenmiştir. • Metinlerden silaha basılabilen kritik ve yarı insan bonusu veren ozel bir taş duşmektedir. • Biyolog gorevlerini yapmak icin Biyolog Box eventleri yapılmaktadır ve biyolog boxları bosslardan duşen sandıklardan cıkarabilirsiniz. • Sıfırdan 1-1 itemli bir karakter yapmak maksimum 3-4 gununuzu alacaktır. • Şuan tanıtım konumuzda bulunan donuşumler dışında da donuşumler bulunmaktadır fakat yeni gelen oyuncularımızın geri kalmaması icin konuda bulunmayan donuşumler aktif edilmemiştir. ? 70. Seviye Başlangıc, 105. Seviye Bitiş. Kopeklerde kasma. (Seviye sınırı oyuncu sayısı arttıkca artacak.) > Bi hesapta 8 karakter acabilme. > 5 Envanter Sistemi, Bugsuz. > Kemer sistemi sorunsuz aktif. (Kemerlerin ozellikleri TR ile aynı değil. Kendimize gore yeni ozellikler ekledik.) > Gelişmiş Ticaret Sistemi. > Seviyeli pet sistemi. > Oyuna Girdi Sistemi. > Goruldu-Yazıyor sistemi. > Yeni bağırma sistemi. > Hızlı ekipman değiştirme sistemi. > Hızlı Cıkış sistemi! > Hızlı CH değiştirme! > Genişletilmiş pazar kurma. > Envanter icinde eşya silme sistemi. > Delici vuruş efekti. > Onaylı HP-SP gorme. > Onaylı envanter goruntuleme. > Hızlı hesap kaydetme. > Mor, yeşil pot efektleri. > Sabit efsun oranları. > F5 5'li Efsun Botu! > F6 7'li Efsun Botu! > F7 Tam Ekran! > VS Turnuvası - Lonca Turnuvası aktif. Efsun Oranları Oyunumuzdan Bazı Ozellikler Bosslarımız
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- PVP Server Tanıtımları
- Metin2 Private Serverlar
- RaeykMt2 70-105 Orta Emek Pet/Kostum/Kemer Sistemi/Daha Once Gormediğiniz Donuşumler